Ο τελικός της Νεστάνης με το Λεωνίδιο την σεζόν 1990-91 (vid)

Ο τελικός της Νεστάνης με το Λεωνίδιο την σεζόν 1990-91 (vid)

Μάρτιος 13, 2019 - 11:07
0 σχόλια

Το ArcadiaPortal.gr ανοίγει και πάλι το αρχείο κάνοντας ταξίδι στο παρελθόν αφιερωμένο στην ιστορία του Κυπέλλου Αρκαδίας φέρνοντας και πάλι στην επιφάνεια τελικούς που έμειναν στην ιστορία.

Ένας από αυτούς ήταν και ο τελικός της αγωνιστικής περιόδου 1990-1991 ανάμεσα στην Νεστάνη και τον εφετινό φιναλίστ το Λεωνίδιο με την ομάδα της Νότιας Κυνουρίας στέφεται Κυπελλούχος επικρατώντας με 0-1 στο Εθνικό Στάδιο Τρίπολης.

Αναλυτικά το αφιέρωμα του ArcadiaPortal.gr

Στο σημερινό μας αφιέρωμα γυρίζουμε το χρόνο πίσω είκοσι οκτώ χρόνια, παρουσιάζοντάς σας ένα αφιέρωμα στον τελικό του κυπέλλου Αρκαδίας της περιόδου 1990-91. Στο Εθνικό Στάδιο της Τρίπολης, αντιμέτωποι βρέθηκαν η Νεστάνη και το Λεωνίδιο, που τότε αγωνίζονταν στην Α’ Κατηγορία Αρκαδίας.

Τελικός νικητής ήταν η ομάδα του Λεωνιδίου με 1-0, χάρη σε γκολ που σημείωσε ο Μπεκύρος στο 70ο λεπτό, γκολ για το οποίο διαμαρτυρήθηκαν έντονα οι ποδοσφαιριστές της Νεστάνης στον επόπτη Μηλιώνη για περίπτωση οφσάιντ.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γιάννης Τασιγιαννάκης.

Νεστάνη: Κουμπούνης, Αγγελόπουλος, Παναγάκης, Κουτσουμπός, Μπούγας, Καραμήτος, Μαυρόγιαννης (77’ Ξουρής), Δράνης, Αργειτάκης, Συνοδινός, Κατσάνης

Σημ. Ο Τάκης Κουμπούνης από το 77ολεπτό αγωνίστηκε ως επιθετικός

Λεωνίδιο: Ι. Γολεγός, Ζούτης, Κ. Κυρίος, Σ. Κυρίος, Β. Γολεγός (88’ Δ. Γολεγός), Μπεκύρος, Γιαννούσης, Χ. Κυρίος, Βασιλειάδης, Η. Κυρίος, Μ. Κυρίος (79’ Σιώρας)

Ειδήσεις: 
Video: 

youtube://v/8bEj3ZsLyUQ


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.