Ο Τάνος και η φύση θα μας εκδικηθούν (pics)

Ο Τάνος και η φύση θα μας εκδικηθούν (pics)

Νοέμβριος 10, 2017 - 11:18
0 σχόλια

Μπορεί η κακοκαιρία της Τετάρτης 8 Νοεμβρίου να μην έκανε το ποτάμι να «κατεβάσει» (τυχεροί είμαστε), αλλά για τον επικείμενο χειμώνα κανείς δεν μπορεί να μας εγγυηθεί ότι δεν θα γίνει αυτό. . Η ανευθυνότητα και η αναισθησία κάποιων δεν έχει όρια και πετάνε τα σκουπίδια όπου βρουν.

 Ο φακός του astrosnews.gr βρέθηκε μέσα στον ποταμό και οι εικόνες που κατέγραψε δεν είναι και τόσο ενθαρρυντικές.

Αξιοσημείωτο είναι ότι οι εικόνες προέρχονται από σημεία όπου είναι συσσωρευμένα σκουπίδια ή κλαδιά καθώς σε όλο το κομμάτι του ποταμού από τη γέφυρα (πρώην βενζινάδικο Φούντα) έως και 2 χιλιόμετρα προς τη θάλασσα βρίσκονται διάσπαρτα πεταμένα απορρίμματα που δεν τα «έπιασε» ο φακός της κάμερας.

Η δημοτική αρχή προσπαθεί με πολλούς τρόπους (προσωρινή διαχείριση, ανακύκλωση) να διατηρεί τον Δήμο μας καθαρό αλλά από ό,τι φαίνεται κάποιοι δεν το θέλουν αυτό.

Μπορεί αυτή τη φορά να μην ήταν έντονα τα καιρικά φαινόμενα, αλλά άν συνεχιστεί αυτή η ανευθυνότητα ο ποταμός Τάνος και η φύση θα μας εκδικήθουν για την απαράδεκτη συμπεριφορά μας σε σχέση με τα απορρίμματα.

Από το Astrosnews.gr

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.