Ο Σύλλογος Βλογγαίων Αττικής έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του (pics,vid)

Ο Σύλλογος Βλογγαίων Αττικής έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του (pics,vid)

Ιανουάριος 31, 2017 - 09:01
0 σχόλια

Την Κυριακή το μεσημέρι 29 Ιανουαρίου, σε αίθουσα του Ξενοδοχείου STANLEY, στην πλατεία Καραϊσκάκη, στην Αθήνα ,ο Σύλλογος Βλογγαίων Αττικής έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης, ο Σύλλογος τίμησε τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη και τον αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας Βαγγέλη Γιαννακούρα, για την συμβολή τους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και για το δρόμο που κατασκεύασαν, ο οποίος αποτελούσε πάγιο αίτημα των κατοίκων του χωριού Βλόγγος. Ένας δρόμος που συνδέει το χωριό με την Ηραία και συγκεκριμένα με το χωριό Ράφτη.

Ο κ. Γιαννακούρας σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης ευχαριστεί τον Σύλλογο για την τιμητική πλακέτα και για την αναγνώριση της προσφοράς του και διαβεβαιώνει τόσο τους κατοίκους του Βλόγγου, όσο και των άλλων χωριών της Αρκαδίας, ότι είναι σε αυτή τη θέση με την δική τους ψήφο και με την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό του και θα προσπαθήσει με περισσότερη όρεξη και δουλειά, να μην διαψεύσει τις προσδοκίες τους και να ανταποκριθεί σε όσα περισσότερα αιτήματα μπορεί για το καλό του τόπου μας.

"Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, φίλο Πέτρο Τατούλη, για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει και για τα καλά του λόγια, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης"

Ευχαριστώ τον Σύλλογο των Βλογγαίων Αττικής για την αναγνώριση της προσφοράς και της προσπάθειας που καταβάλλουμε, τόσο ο Περιφερειάρχης όσο και εγώ για την ανάπτυξη του τόπου μας.

"Είναι η πρώτη φορά που Σύλλογος χωριού με τιμά και αυτό με γεμίζει με χαρά αλλά και μεγαλύτερη ευθύνη για την συνέχεια της θητείας μου, στη θέση του Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας.

Αυτό, όμως, είναι και το χρέος μας προς τους κατοίκους της Αρκαδίας και της Πελοποννήσου, αφού με την δική τους ψήφο έχουμε αυτή τη θέση. Να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για τον τόπο μας και να λύνουμε όσο το δυνατόν περισσότερα προβλήματα.

Συγχαρητήρια στο Σύλλογο για την προσπάθεια που κάνει να κρατά ενωμένους τους κατοίκους του χωριού στην Αττική και καλή συνέχεια στο έργο που προσφέρουν σε μία δύσκολη οικονομικά εποχή.

Εμείς θα είμαστε πάντα στο πλευρό τους."

Video: 

Τιμητική πλακέτα από το Σύλλογο του χωριού Βλόγγος στην Αθήνα


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.