Ο Σύλλογος Τριτέκνων Τρίπολης γιόρτασε την Αγία Παρασκευή και τον Άγιο Παντελεήμονα (pics)

Ο Σύλλογος Τριτέκνων Τρίπολης γιόρτασε την Αγία Παρασκευή και τον Άγιο Παντελεήμονα (pics)

Ιούλιος 27, 2016 - 19:28
0 σχόλια

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ του Συλλόγου Τριτέκνων οικογενειών Τρίπολης και όμορων Δήμων αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει το σύνολο των παρευρισκόμενων μελών και φίλων του Συλλόγου για την ανταπόκριση στην πρόσκληση και την μαζική συμμετοχή στην θεια λειτουργία που τελέστει προς τιμήν της Αγίας Παρασκευής και του Αγίου Παντελεήμονα εχθες το απόγευμα και σήμερα το πρωί 27/7/2016 στο εξωκλήσι της Αγίας Παρασκευής στην περιοχή της αεροπορίας (Μαντζαγρά).

Επίσης ευχαριστεί βαθύτατα τον Μητροπολίτη Μαντινείας κ' Κυνουρίας κ.κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ για την παραχώρηση του ιερού ναού με την ευλογία του στον Συλλογο μας.Την ηγουμένη και όλες τις μοναχές της ιεράς Μονής Απάνω Χρέπας για την προσφορά τους και την πολύτιμη στηριξή τους,τον Ιερέα Αναστάσιο Καντζάβελο που τέλεσε την θεία λειτουργία και όλους όσους βοήθησαν τον Συλλογό μας αυτές τις δυο μέρες.

-Η Ευλογια των Αγίων Παρασκευης και Παντελεήμονος ας φωτίζει τις ψυχές όλων μας δινωντάς μας υγεία και δύναμη για την συνέχεια.

-Ευχαριστούμε τέλος, αλλά ουσιαστικά, ζεστά και παντοτινά, τον Δημιουργό μας ΘΕΟ, που μας συμπαραστέκεται όλα αυτά τα χρόνια,δινωντάς μας δύναμη στο δύσκολο έργο του Συλλόγου μας, τον Υιό του τον μονογενή και Παντοδύναμο και Υιό της ΠΑΝΑΓΙΑΣ μας, Κύριο υμών ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ.

Σύλλογος Τριτέκνων Τρίπολης

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.