Ο Σύλλογος των Απανταχού Νυμφασίων «Η Αγία Τριάς» έκοψε την πίτα του (pics)

Ο Σύλλογος των Απανταχού Νυμφασίων «Η Αγία Τριάς» έκοψε την πίτα του (pics)

Ιανουάριος 17, 2018 - 12:00
0 σχόλια

Μέσα σε ένα ζεστό, γιορτινό με περίσσευμα αγάπης κλίμα, ο Σύλλογος Νυμφασίας “Η ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΣ” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα για το 2018. Από νωρίς το Μερόπειο Ίδρυμα, κάτω από την σκέπη της Ακρόπολης, κατακλύστηκε από συμπατριώτες και φίλους της Νυμφασίας, από όλες τις ηλικίες.

Παρόν στην κοπή της πίτας ήταν και πολλοί εκπρόσωποι του νομού Αρκαδίας, του δήμου Γορτυνίας και άλλων Συλλόγων της περιοχής μας.

Μεγάλη τιμή στην εκδήλωση έδωσε ο κ. Ιώαννης Ρεμπεστέκος, ο οποίος βραβεύτηκε για την πολυετή προσφορά του στον Σύλλογο. Μέσα σε κλίμα συγκίνησης, χειροκροτημάτων και επευφημιών, παρέλαβε την τιμή,  αφήνοντας ανεξίτηλα τα σημάδια του στην Καρδιά του Συλλόγου, σημάδια να συνεχίζουν τα μέλη του Συλλόγου το δρόμο της χαράς και της δημιουργίας με ζωντάνια, σεμνότητα και ταπεινότητα.

Ακολούθησε η βράβευση εισακτέων και απόφοιτων συμπατριωτών της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και έγινε το μοίρασμα της πίτας όπου μεγάλη τυχερή του φλουριού ήταν η Τριαντάφυλλη Ζώγα του Γεωργίου (εγγονή της Τριαντάφυλλης Ζώγας του γένους Αθανασιάδη). Να της ευχηθούμε να είναι πάντα τυχερή και η νέα χρονιά να της φέρει καλή πρόοδο, υγεία και χαρά.

Ενα μεγάλο ευχαριστώ και στον  κ. Λάζαρο Τογρίδη, επιχειρηματία, πρώην Αντιδήμαρχο και νυν Δημοτικός σύμβουλος υπεύθυνος για την Δημοτική Αστυνομία του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης, για δεύτερη χρονιά είχε την ευγενική καλοσύνη να μας χορηγήσει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του Συλλόγου μας στην Αθήνα. Ο κ. Τογρίδης είναι γνωστός για την ευρύτερη κοινωνική του συνεισφορά, ιδιαίτερα στην Αργυρούπολη, όπου λειτουργεί και η επιχείρησή του Προσφοράς Κοινωνικών Εξυπηρετήσεων.

Ο νέος χρόνος να μας σκορπίσει ευτυχία, δύναμη και υγεία, ανανεώνοντας το αθηναϊκό ραντεβού μας για του χρόνου.

 

Από το nymfasia.gr

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.