Ο Σύλλογος Προστασίας Μαινάλου συνάντησε τον Τσιρώνη

Ο Σύλλογος Προστασίας Μαινάλου συνάντησε τον Τσιρώνη

Μάιος 30, 2015 - 21:05
0 σχόλια

Εκπρόσωποι του Συλλόγου Προστασίας Μαινάλου βρέθηκαν την Πέμπτη 28/5 στην Περιφέρεια Πελοποννήσου και συνάντησαν τον υφυπουργό Περιβάλλοντος Γ. Τσιρώνη, προκειμένου να του θέσουν τις ανησυχίες τους αλλά και τις προτάσεις του Περιβαλλοντικού Συλλόγου, ο οποίος ενεργοποιήθηκε ύστερα από πολλά χρόνια με στόχο την προστασία του φυσικού πλούτου.

Όπως αναφέρουν σε ανάρτησή τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Συλλόγου:

«Αφού ακούστηκαν τα παράπονα από όλους τους Δήμους και τους Φορείς - Συλλόγους για τα σκουπίδια και τις παράνομες χωματερές στο Μαίναλο, ως Σύλλογος ζητήσαμε από τον κ. Τσιρώνη να θωρακίσουμε το Μαίναλο κατά τους καλοκαιρινούς μήνες με όσο το δυνατόν περισσότερους εποχικούς πυροσβέστες, αλλά και με την ολοήμερη φύλαξη σε διάφορα σημεία του Μαινάλου.

Το Μαίναλο είναι πηγή ζωή και οφείλουμε να το προστατέψουμε τους μήνες επικινδυνότητας. Έτσι, θα βρισκόμαστε καθημερινά σε επιφυλακή με συνεχείς περιπολίες και σας καλούμε να γίνεται μέλη του Συλλόγου ώστε να ενισχύσετε την προσπάθειά μας.

Την Κυριακή το πρωί θα βρισκόμαστε στα εγκαίνια του μονοπατιού στην τοποθεσία Παλιά Βυτίνα.Ελάτε να μας γνωρίσετε».

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.