Ο Σύλλογος Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών Αρκαδίας τίμησε την μνήμη του Δημήτρη Κοκκώνη (pics)

Ο Σύλλογος Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών Αρκαδίας τίμησε την μνήμη του Δημήτρη Κοκκώνη (pics)

Ιούνιος 21, 2020 - 19:14
0 σχόλια

Μέσα σε κλίμα συγκίνησης πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 21 Ιουνίου φιλικός αγώνας ανάμεσα στον Σύλλογο Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών Αρκαδίας και τον Σύλλογο Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών Καισαριανής στην μνήμην του Δημήτρη Κοκκώνη πριν από λίγο καιρό έφυγε από την ζωή.

Παράλληλα πριν από την έναρξη της φιλικής αναμέτρησης ο Σύλλογος Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών Αρκαδίας με μια συμβολική κίνηση ως ελάχιστο φόρο τιμής στην μνήμη του χάρισε στην οικογένεια του Δημήτρη Κοκκώνη μία πλακέτα αναμνηστική καθώς επίσης και την φανέλα με τον αριθμό "10".

Στο ΔΑΚ Τρίπολης βρέθηκαν παλιές δόξες του Αρκαδικού ποδοσφαίρου, παλιοί συμπαίχτες και αντίπαλοι μέσα στους αγωνιστικούς χώρους αλλά κυριώς και πάνω απ' όλα φίλοι που για δεκαετίες μοιράστηκαν με τον Δημήτρη Κοκκώνη χαρές, λύπες, γέλια, δάκρυα και όλα τα συναισθήματα που μπορεί να αναπτύξει και να σου προσφέρει ένα ομαδικό άθλημα όπως είναι το ποδόσφαιρο.

Ο πρόεδρος του Σύλλογου Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών Αρκαδίας Δημήτρης Παπαθανασίου τόνισε πως η μνήμη του αγαπημένου τους φίλου Δημήτρη Κοκκώνη θα παραμείνει για πάντα ζωντανή σε όλους.  Ο Κώστας Νασιάκος έδωσε την τιμητική -  αναμνηστική πλακέτα και ο Θανάσης Καλοπίσης την φανέλα με το "10" του Σύλλογου Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών Αρκαδίας στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Από την πλευρά τους η σύζυγος και οι κόρες του Δημήτρη Κοκκώνη ευχαρίστησαν όλους όσους βέθηκαν εκεί για να τιμήσουν την μνήμη του κάνοντας αναφορά για την αγάπη του για το ποδόσφαιρο, την μπάλα και για το παιχνίδι.

Με ένα ατέρμονο, παρατεταμένο, θερμό χειροκρότημα όπως άξιζει στην μνήμη του Δημήτρη Κοκκώνη και με δάκρυα στα μάτια οι φίλοι του από τον Σύλλογο Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών Αρκαδίας και η ομάδα Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών Καισαριανής που βρέθηκε στην Τρίπολη για να τον τιιμήσει είπαν τον δικό τους "αντίο" σε έναν πραγματικά δικό τους άνθρωπο.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.