Ο Σύλλογος φίλων της Σκιρίτιδας συμμετέχει στον αγώνα για τον καρκίνο μαστού

Ο Σύλλογος φίλων της Σκιρίτιδας συμμετέχει στον αγώνα για τον καρκίνο μαστού

Σεπτέμβριος 20, 2014 - 09:21
0 σχόλια

Ο Σύλλογος φίλων της Σκιρίτιδας θα λάβει μέρος για 3η συνεχή χρονιά στον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού Αlma Zois. Όσοι ενδιαφέρεστε να συμμετέχετε μαζί μας παρακαλώ να επικοινωνήσετε με την κα. Ελένη Χιώτη να δηλώσετε συμμετοχή μέχρι την Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

Τρέχουμε όλοι μαζί για τη ΖΩΗ στον Αγώνα Δρόμου 5χλμ & Περίπατο 2χλμ Greece Race for the Cure, την Κυριακή 28/9, στο Ζάππειο!
Έναρξη Διοργάνωσης: 10:30π.μ.
Εκκίνηση Αγώνα: 11:30π.μ.
O Αγώνας τελεί υπό την Αιγίδα του Δήμου Αθηναίων, Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας.

Κόστος Εγγραφής στον Αγώνα:
Περίπατος 2χλμ & Αγώνας 5χλμ: 5€ / άτομο
Αγώνας 5χλμ με chip χρονομέτρησης: 7€ / άτομο
Η συμμετοχή στον Αγώνα μπορεί να γίνει ατομικά ή ομαδικά.

Η συνεισφορά σου πιάνει τόπο!

Με τα καθαρά έσοδα του Αγώνα Greece Race for the Cure® 2013 χρηματοδοτούμε:
- Δωρεάν Ομαδικά Ψυχοθεραπευτικά Προγράμματα, στα οποία συμμετείχαν 70 γυναίκες-μέλη των Συλλόγων "Άλμα Ζωής" στην Αθήνα, Πάτρα και τη Θεσσαλονίκη.
- Πρόγραμμα Γενετικής Συμβουλευτικής και Γονιδιακού Ελέγχου για τον εντοπισμό της μετάλλαξης BrCa1/BrCa2 σε 32 γυναίκες με καρκίνο του μαστού.
- Πρόγραμμα Ενημέρωσης σε 35 Χώρους Εργασίας, σε συνεργασία με το Ελληνικό Ινστιτούτο Διατροφής, κατά το οποίο κλιμάκιο ειδικών παρέχει έγκυρη & αξιόπιστη ενημέρωση για τον καρκίνο του μαστού, τις μεθόδους έγκαιρης διάγνωσης και το ρόλο της διατροφής στην πρωτογενή πρόληψη σε 3.670 εργαζόμενες γυναίκες.
- Διακίνηση 75.000 ενημερωτικών εντύπων για την αξία της πρόληψης - έγκαιρης διάγνωσης σε 150 σημεία της Αττικής.
- Τη συνέχιση λειτουργίας της Τηλεφωνικής Γραμμής Στήριξης 210 8 253 253, από την οποία μέχρι σήμερα έχουν εξυπηρετηθεί 7.776 άτομα.
- Την οργάνωση Προγράμματος Έρευνας και Διεκδίκησης με την στελέχωση από Νομικό Σύμβουλο, ο οποίος παρέχει νομικές συμβουλές για τη διεκδίκηση των δικαιωμάτων των γυναικών με καρκίνο μαστού.

Περισσότερες πληροφορίες για τον Αγώνα: www.greecerace.gr

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.