Ο Σύλλογος Απανταχού Πελετιωτών κόβει την πίτα του

Ο Σύλλογος Απανταχού Πελετιωτών κόβει την πίτα του

Ιανουάριος 13, 2019 - 15:00
0 σχόλια

Η περίοδος των εορτών των Χριστουγέννων προσφέρουν μία σημαντική ανάπαυλα από τις καθημερινές υποχρεώσεις.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Σύλλογος Απανταχού Πελετιωτών «Οι Άγιοι Απόστολοι» εύχεται στην καθεμία και τον καθένα ξεχωριστά χρόνια πολλά και ευτυχισμένο το νέο έτος.

Ευχή όλων μας να συναντηθούμε από κοντά και να ανταλλάξουμε ευχές.

H κοπή πίτας για τους εν Αθήναις Πελετιώτες θα διεξαχθεί, την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019 στις 13:00 στην αίθουσα δεξιώσεων «Έπαυλη» [Μυστρά & Βουλγαροκτόνου 1 Δαφνί Χαϊδαρίου]. Η τιμή της πρόσκλησης ανέρχεται στα 15 ευρώ για το πλήρες γεύμα. Η συνάντηση θα ολοκληρωθεί με την κλήρωση των πρωτοχρονιάτικων δώρων.

Ενισχύστε με την παρουσία σας τη δράση του Συλλόγου.

Το 2019 να εκπληρώσει τις προσωπικές επιθυμίες και φιλοδοξίες του καθενός από εμάς. Ας είναι βοήθειά μας οι Άγιοι Απόστολοι. Καλή Χρονιά σε όλες και όλους!!!

Υ.Γ. Θερμή παράκληση, προς διευκόλυνση του Συλλόγου και την καλύτερη εξυπηρέτηση όλων, για την παρουσία σας στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στην Αθήνα να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο του Σωματείου: 6909873838.

Άγιοι Απόστολοι Σύλλογος Πελετών

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.