Ο Σύλλογος Αντισφαίρισης Τρίπολης κόβει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

Ο Σύλλογος Αντισφαίρισης Τρίπολης κόβει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

Ιανουάριος 26, 2017 - 17:56
0 σχόλια

Το Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 19.00, ο Σύλλογος Αντισφαίρισης Τρίπολης (Σ.Α.Τ.) θα πραγματοποιήσει την καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας, στις αθλητικές εγκαταστάσεις του συλλόγου. Η διοίκηση του Σ.Α.Τ. και οι προπονητές του συλλόγου Ιωάννης Μυλωνάς και Χάρης Ξαγάς  καλούν τα μέλη, τους αθλητές, τους μικρούς αθλητές των ακαδημιών και τους γονείς τους καθώς και όλους τους φίλους του συλλόγου, να παραβρεθούν στην εκδήλωση και να απολαύσουν μια μέρα με πολλές τενιστικές εκπλήξεις!

Τα μέλη της διοίκησης, θα βραβεύσουν όλους τους αθλητές των ακαδημιών του συλλόγου που συμμετείχαν στο αγωνιστικό καλεντάρι της Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης Πελοποννήσου, το 2016 και διακρίθηκαν. Ακόμα ο πρόεδρος του συλλόγου, Αθανάσιος Αργειτάκης, θα προβεί σε σημαντικές ανακοινώσεις που αφορούν τόσο τις αναβαθμισμένες αγωνιστικές δράσεις του συλλόγου για το 2017 όσο και την αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων, που αποτελούν μια από τις καλύτερες και πιο σύγχρονες στην Πελοπόννησο.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.