Ο Σύλλογος τριτέκνων Μεγαλόπολης για τα οικονομικά προβλήματα των τρίτεκνων οικογενειών

Ο Σύλλογος τριτέκνων Μεγαλόπολης για τα οικονομικά προβλήματα των τρίτεκνων οικογενειών

Μάρτιος 16, 2012 - 18:26

Ο Σύλλογος τριτέκνων Μεγαλόπολης << Ο ΑΡΚΑΣ>> καταγγέλλει την πολιτική  της κυβέρνησης και την εκτελεστική εξουσία του  εκπροσώπου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής της τρόικας Ματίας Μόρς που ζητάει να μειωθούν οι κοινωνικές παροχές όταν οι παροχές αυτές είναι για τον άνθρωπο και δεν μειώνει τις παροχές των τραπεζών.

Καταγγέλλουμε επίσης τον υπουργό κ. Λοβέρδο για την αντισυνταγματική περικοπή του πλαφόν του εισοδήματος για το επίδομα των πολυμελών οικογενειών.
ΝΟΜΟΣ ΥΠ' ΑΡΙΘ. 4052 (ΦΕΚ Α΄41/01/03/2012)
Νόμος αρμοδιότητας Υπουργείων Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης... για εφαρμογή του νόμου «Έγκρισης των Σχεδίων Συμβάσεων εθνικής οικονομίας» και άλλες διατάξεις.
ΚΕΦΑΛΑΙΟ Θ' ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Άρθρο 27
22.Διακόπτεται από 1.1.2012 η παροχή όλων των οικογενειακών επιδομάτων σε πολύτεκνες οικογένειες με τέσσερα τέκνα και στις τρίτεκνες οικογένειες, οι οποίες έχουν συνολικό καθαρό ετήσιο οικογενειακό εισόδημα άνω των σαράντα πέντε χιλιάδων ευρώ.
Όλες οι προηγμένες χώρες έχουν προγράμματα για την δημογραφική  πολιτική, που όπως γνωρίζουμε είναι βασικό εργαλείο ανάπτυξης σε μία χώρα.
Η κυβέρνηση μέσω του υπουργού οικονομικών κ. Ευάγγελου Βενιζέλου δημιούργησε μεγαλύτερο οικονομικό πρόβλημα στις πολυμελείς οικογένειες
μειώνοντας  το αφορολόγητο έτσι ώστε οι Τρίτεκνοι να έχουν μεγαλύτερη φορολογική επιβάρυνση  από τους άγαμους πολίτες.
Το υπουργείο παιδείας εκτίναξε το άγχος των μαθητών και των εκπαιδευτικών δημιουργώντας κενά γνώσης και μεγαλύτερα οικονομικά προβλήματα στις Τρίτεκνες οικογένειες.
Η γενικότερη οικονομική πολιτική που εφαρμόζουν οι τράπεζες με την ευλογία της κυβέρνησης, δημιουργούν θηλιά στον οικογενειακό προϋπολογισμό των Τριτέκνων.
Ο Σύλλογος ενημερώνει τα μέλη του ότι την Κυριακή 25/03/2012 και ώρα 14:00 μ.μ. διοργανώνει παραδοσιακό γλέντι με ορχήστρα (Καννελάκης) στο κέντρο Αρέθουσα (Καρβουναρέικη Παναγία ) με τιμή προσιτή. 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ