Ο Σταύρος Αθανασόπουλος με επιστολή του αφήνει εκτεθειμένο τον Δήμαρχο Μεγαλόπολης

Ο Σταύρος Αθανασόπουλος με επιστολή του αφήνει εκτεθειμένο τον Δήμαρχο Μεγαλόπολης

Δεκέμβριος 06, 2018 - 15:03
0 σχόλια

O ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Μεγαλόπολης , Σταύρος Αθανασόπουλος επανέρχεται με τα ερωτήματα που θέτει προς τον Δήμαρχο Μεγαλόπολης , με νέα του επιστολή. Στην επιστολή αυτή ο κ. Αθανασόπουλος  εμφανίζει ακόμα πιο πολλά στοιχεία για τους λόγους που αντικαταστάθηκε, συγκεκριμένα δίνει στην δημοσιότητα το έγγραφο που του είχε δώσει ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης και του ζητούσε να παραιτηθεί. Ο Σταύρος Αθανασόπουλος αποκαλύπτει επίσης ότι ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης του ανέφερε σαν βασικούς λόγους , ότι κάποιοι συνεργάτες  και κάποιοι Πάρεδροι χωριών της Φαλαισίας, του είχαν παραπονεθεί ότι δεν μπορούσαν να συνεργαστούν μαζί του.

Σε όλα αυτά ο Σταύρος Αθανασόπουλος απαντάει και αφήνει εκτεθειμένο τον Διονύση Παπαδόπουλο , αφού του επισυνάπτει και ένα έγγραφο με τις υπογραφές των Παρέδρων των χωριών της Φαλαισίας, οι οποίοι δηλώνουν ότι ουδέποτε είχαν πρόβλημα μαζί του. Άρα είναι πλέον ολοφάνερο ότι η αντικατάσταση του Σταύρου Αθανασόπουλου από Αντιδήμαρχος Φαλαισίας, έγινε κατ εντολή συγκεκριμένων ανθρώπων και ότι όλα όσα αναφέρει στην απόφαση του ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης δεν ισχύουν. Μάλιστα στην επιστολή του ο Σταύρος Αθανασόπουλος καλεί τον Δήμαρχο να του απαντήσει ποιοι έκαναν τις παρεμβάσεις, ποιοι συνεργάτες έκαναν παράπονα και γιατί σαν Δήμαρχος τα ανέχθηκε όλα αυτά.

Τα όσα αναφέρει στις 2 επιστολές του μέχρι σήμερα ο Σταύρος Αθανασόπουλος και όσα περιγράφονται στα έγγραφα, αφήνουν απόλυτα εκτεθειμένο τον Δήμαρχο Μεγαλόπολης και αποδεικνύουν ότι υπάρχουν όντως πολλά σκοτεινά σημεία σε ότι έγινε.  Απομένει να δούμε αν θα μάθουμε ποτέ όλοι μας , τι παιχνίδια παίζονται και ποια συμφέροντα υπάρχουν που οδηγούν τους αιρετούς να συμπεριφέρονται έτσι.

Νόμιζα κύριε Παπαδόπουλε ότι, εσείς είστε ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης και ότι η θέση αυτή και οι αξίες σας δεν θα σας επέτρεπαν να δέχεστε παρεμβάσεις, άλλοι να σας κάνουν υποδείξεις και εσείς απλά να εκτελείτε.

Η επιστολή του κ. Αθανασόπουλου έχει ως εξής:

Προς Δήμαρχο Μεγαλόπολης  κ. Διονύσιο Παπαδόπουλο

Κύριε Δήμαρχε, σε συνέχεια της δήλωσης ανεξαρτητοποίησής μου επανέρχομαι και σας ζητώ εκ νέου να δώσετε δημόσια απαντήσεις για όσα ισχυρίζεστε στο 13405/31-10-2018 έγγραφό σας. Συγκεκριμένα με ποια στελέχη της Δημοτικής Αρχής δεν μπορούσα να συνεργαστώ με αποτέλεσμα να παρεμποδίζω, όπως ισχυρίζεστε, το έργο της Δημοτικής Αρχής και από ποιους δεχτήκατε πιέσεις, όπως  μου είπατε προφορικά, για να προχωρήσετε στην ανάκληση των καθηκόντων μου;

Νόμιζα κύριε Παπαδόπουλε ότι,  εσείς είστε ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης και ότι η θέση αυτή και οι αξίες σας δεν θα σας επέτρεπαν να δέχεστε παρεμβάσεις, άλλοι να σας κάνουν υποδείξεις  και εσείς απλά να εκτελείτε. Εσείς ουδέποτε με καλέσατε να μου κάνετε κάποια σύσταση ότι δημιουργώ προβλήματα και ότι παρεμποδίζω, όπως ισχυρίζεστε τώρα, το έργο της Δημοτικής Αρχής. Μου είπατε επίσης, ότι και Πάρεδροι σας κάνουν παράπονα για την συνεργασία μαζί μου.  Το έγγραφο που σας επισυνάπτω, με τις υπογραφές των Παρέδρων των χωριών της Φαλαισίας,  που διαβεβαιώνουν ότι δεν είχαν ποτέ κανένα απολύτως πρόβλημα συνεργασίας μαζί μου, αποτελεί τρανή απόδειξη ότι δεν ισχύουν αυτά που ισχυρίζεστε.

 

Μετά από αυτό θα βρείτε το θάρρος να μου πείτε την αλήθεια;

Σε ότι αφορά το έγγραφο της παράταξης, το οποίο μου καταλογίζει εμπάθεια και ότι λοιδορώ εσάς και τους συνεργάτες, αλλά και στις αναφορές ότι έσπευσα να ανεξαρτητοποιηθώ όταν μου αφαιρέθηκε η αντιμισθία, σας γνωρίζω ότι, ναι ανεξαρτητοποιήθηκα όχι για τους λόγους που αναφέρονται, αλλά για να διευκολύνω το έργο της Δημοτικής Αρχής. Πως είναι δυνατόν να παραμείνω σύμβουλος μιας παράταξης αφού δημιουργώ τόσα προβλήματα συνεργασίας και παρεμποδίζω την αρμονική λειτουργία της δημοτικής αρχής, όπως ισχυρίζεστε;

Γνωρίζετε πολύ καλά, κύριε Παπαδόπουλε, ότι το όποιο χρηματικό ποσό της αντιμισθίας δεν μπορεί να με κάνει να αλλάξω τα πιστεύω μου, να προδώσω τις αρχές μου, και βέβαια δεν περίμενα να ζήσω από το ποσό της αντιμισθίας. Σας θυμίζω μάλιστα, ότι σε πολλές περιπτώσεις χρειάστηκε να  πληρώσω  με δικά μου χρήματα, λάδια, σέρβις, καύσιμα και διάφορα άλλα στα μηχανήματα του Δήμου που εκτέλεσαν έργα στα χωριά μας, χρησιμοποιώντας   πάντα το δικό μου αυτοκίνητο για την άμεση επίλυση του κάθε προβλήματος. Και αυτό γιατί η «σωστή» διαχείριση σας άφησε πολλές φορές έκθετο το Δήμο σε προμηθευτές του και ειδικά στα καύσιμα για 2 μήνες.

Κύριε Δήμαρχε, εσείς και όσοι σας επέβαλαν να με αντικαταστήσετε με αυτόν τον τρόπο, δεν έχετε κανένα δικαίωμα να προσβάλλετε την προσωπικότητά μου και τη νοημοσύνη μου. Βεβαίως σας ευχαριστώ για τα επαινετικά σας λόγια, αλλά δεν συνάδουν με τις πράξεις σας!

Τελικά από όλη την ιστορία το ηθικό δίδαγμα – όπως διδάσκετε στα παιδιά – είναι ένα: «Όσοι δέχονται πιέσεις και ενδίδουν σε αυτές, παραμένουν στις θέσεις τους, όσοι δεν ενδίδουν και παραμένουν σταθεροί στις αξίες τους και τα πιστεύω τους, το σύστημα τους αντικαθιστά!»

Μετά τιμής

Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος
Σταύρος Αθανασόπουλος
Μεγαλόπολη 3/12/2018

Δείτε την επιστολή και τα 2 έγγραφα που επισυνάπτει ο κ. Αθανασόπουλος:

Από το Καφενείο Μεγαλόπολης


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.