Ο «σούπερ Μάριο» πρώτος σκόρερ του Παναρκαδικού

Ο «σούπερ Μάριο» πρώτος σκόρερ του Παναρκαδικού

Ιανουάριος 30, 2019 - 12:19
0 σχόλια

Ο Μάριος Γεωργόπουλος είναι ένα από τα νέα πρόσωπα του εφετινού Παναρκαδικού όπου ντεμπουτάρει με τον καλύτερο τρόπο στο δύσκολο, σκληρό και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής κατηγορίας και του 8ου ομίλου.

Ο 20χρονός επιθετικός σηκώνει επάξια το βάρος στην γραμμή κρούσης του τριφυλλιού ανταποκρινόμενος μέχρι στιγμής με πολύ καλό τρόπο στις απαιτήσεις καθώς με τα 5 τέρματα που έχει πετύχει συνολικά είναι μαζί με τον αρχηγό Νίκο Λυμπερόπουλο οι δύο πρώτοι σκόρερ της ομάδας τους.

Τόσο τα 5 γκολ όσο και η συνολική παρουσία του Μάριου Γεωργόπουλου με την φανέλα του Παναρκαδικού στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής κατηγορίας είναι τέτοια που δικαιώνει τους ανθρώπους του τριφυλλιού και αφήνει υποσχέσεις για ακόμα καλύτερα πράγματα στο προσεχές μέλλον μιας και τα περιθώρια βελτίωσης είναι πολλά και μεγάλα.

Κόντρα στον Αστέρα Βλαχιώτη την περασμένη Κυριακή στην άνετη νίκη με 5-0 των πράσινων ο Μάριος Γεωγόπουλος βρήκε για πρώτη φορά την εφετινή σεζόν δύο φορές δίχτυα όντας αυτός που άνοιξε και έκλεισε τον χορό των τερμάτων της ομάδας του με το πρώτο γκολ να είναι και το πιο όμορφο βάση της εκτέλεσης και του σεντερφορίσου τελειώματος της φάσης.

Ο Παναρκαδικός με το εφετινό του πρότζεκτ αποτελεί μια διαφορετική δυνατότητα εξέλιξης για πολλά νέα παιδιά που όπως και ο Μάριος Γεωργόπουλος παίρνουν την ευκαιρία και καταφέρνουν να ξεδιπλώσουν μέσα στο χορτάρι το ταλέντο και τις αγωνιστικές τους αρετές.

Πλέον στόχος όλων είναι μέσα από την ομαδική προσπάθεια και την δουλειά το τρίφυλλη να καταφέρει να παραμείνει στην κατηγορία και να ολοκληρωθεί η εφετινή αποστολή με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.