«Ο Σκληρόκαρδος Γίγαντας» με αφηγητή τoν Αλέξη Kωστάλα στην Τρίπολη (pics,vid)

«Ο Σκληρόκαρδος Γίγαντας» με αφηγητή τoν Αλέξη Kωστάλα στην Τρίπολη (pics,vid)

Απρίλιος 09, 2017 - 10:23
2 σχόλια

Το παραμύθι “Ο Σκληρόκαρδος Γίγαντας” του Όσκαρ Γουάιλντ σε μορφή για αφήγηση με συνοδεία μουσικής παρουσιάστηκε στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο Τρίπολης το βράδυ του Σαββάτου.

Η συναυλία θα ξεκινήσει με δύο κλασικά έργα, το Trio B Flat του Beethoven και το Trio Elegique του Ραχμάνινωφ, και θα συνεχίσει με την ανάγνωση του παραμυθιού από ον Αλέξη Κωστάλα, όπου οι μουσικοί θα συνoδεύουν με έργα J.S. Bach, A. Dvorak, P.I. Tsaikovsky κοκ.

Στο ρόλο του αφηγητή ο Αλέξης Κωστάλας

Το κείμενο εμπεριέχει όλη την πορεία της Μετάνοιας και της Σωτηρίας, με τρόπο εξαιρετικά γλαφυρό, που απευθυνόταν τόσο σε παιδιά όσο και σε ενήλικες. Ο Εγωιστής Γίγαντας του Όσκαρ Ουάιλντ είναι ένα γοητευτικό παραμύθι για τον εγωισμό και τη μοναξιά.Η συγκινητική ιστορία του γίγαντα που δεν άφηνε τα παιδιά του χωριού να παίζουν στον κήπο του φανερώνει πόσο αργά και με πόσο πόνο μαθαίνει κανείς να αγαπά και να εμπιστεύεται τους άλλους.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Ο «Σκληρόκαρδος Γίγαντας» του Όσκαρ Ουάιλντ


2 Σχόλια

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.