Ο ΣΑΤ έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

Ο ΣΑΤ έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

Ιανουάριος 30, 2017 - 17:25
4 σχόλια

Με μεγάλη επιτυχία και παρουσία διακοσίων και πλέον μελών και φίλων του Συλλόγου Αντισφαίρισης Τρίπολης (Σ.Α.Τ), πραγματοποιήθηκε  το περασμένο Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017, η κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου. Η αίθουσα εκδηλώσεων των αθλητικών εγκαταστάσεων του συλλόγου γέμισε ασφυκτικά από τα μέλη, τους αθλητές και τους φίλους του Σ.Α.Τ. 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι των τοπικών αρχών του τόπου. Συγκεκριμένα παραβρέθηκαν η πολιτευτής Αρκαδίας Εύη Τατούλη, ο πρώην δήμαρχος Ιωάννης Σμυρνιώτης, ο αντιδήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Βόσνος, ο περιφερειακός σύμβουλος Ιωάννης Κατσίρης, οι πρώην αντιδήμαρχοι Σταύρος Κουκάκης και Ιωάννης Σαμπράκος. 

Το διοικητικό συμβούλιο του Σ.Α.Τ. και συγκεκριμένα ο πρόεδρος Αθανάσιος Αργειτάκης, ο Ευάγγελος Γκουντάνης,ο Πέτρος Καλτεζιώτης και ο Νίκος Σαλαπάτας καλωσόρισαν όλους τους παρευρισκομένους  και τους ευχήθηκαν καλή χρονιά με υγεία και ευτυχία.

Ο Γραμματέας του συλλόγου Πέτρος Καλτεζιώτης αναφέρθηκε στο έργο που επιτελεί ο Σ.Α.Τ., την σπουδαία δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες, στα τμήματα ενηλίκων καθώς και στα οικογενειακά τμήματα. Σκοπός του συλλόγου είναι η προσέλκυση όσο το δυνατόν περισσότερων παιδιών στον αθλητισμό, μέσω του συναρπαστικού αθλήματος του τένις. Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις του Σ.Α.Τ. και οι έμπειροι προπονητές αποτελούν σημαντικό  πόλο έλξης για να μυηθούν στον αθλητισμό μικροί και μεγάλοι.

Το Διοικητικό Συμβούλιο  ευχαρίστησε τους προπονητές του συλλόγου, Ιωάννη Μυλωνα και Χάρη Ξαγα για το σημαντικό έργο που επιτελούν. Συγκεκριμένα ανέφερε ότι ο Ιωάννη Μυλωνάς, απόφοιτος γυμναστικής ακαδημίας με ειδικότητα τένις, είναι από τους λίγους προπονητές που έχουν κάνει μετεκπαίδευση στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην περίφημη Ισπανική Ακαδημία τένις Sanchez-Casal, πάνω στις σύγχρονες τεχνικές του τένις.  Ο Χάρης Ξαγάς άριστος γνώστης των μυστικών του τένις, με σημαντικές διακρίσεις ως αθλητής,  έχει γράψει την δική του ιστορία στον χώρο του τένις. Η αγωνιστική του εμπειρία και η βαθιά γνώση των μυστικών του τένις τον καθιστούν έναν εξαιρετικό προπονητή.

Ο πρόεδρος του συλλόγου Αθανάσιος Αργειτάκης με την σειρά του ανέφερε ότι ο Σ.Α.Τ. επιτελεί ένα γιγαντιαίο έργο στην συντήρηση και βελτίωση των  αθλητικών  εγκαταστάσεων ώστε να είναι άρτιες, ασφαλείς και έτοιμες να υποδεχτούν μεγάλους αθλητικούς αγώνες και να καταστήσουν την Τρίπολη και την περιοχή της Τεγέας σημείο αναφοράς στα αθλητικά δεδομένα του τένις. Η διεξαγωγή σπουδαίων αθλητικών διοργανώσεων συμβάλει στην ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού στην περιοχή μας και στηρίζει την οικονομία  της τοπικής κοινωνίας. Για το 2017 ο Σ.Α.Τ. έχει καταθέσει προτάσεις στην Ελληνική Ομοσπονδία Αντισφαίρισης για να φιλοξενήσει σημαντικά τουρνουά τένις τόσο σε περιφερειακό όσο και σε πανελλαδικό επίπεδο.

 


4 Σχόλια

ΚΥΡΙΑ ΤΑΤΟΥΛΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΤΑ ΤΕΡΤΙΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΑΡΩΧΗΜΕΝΑ. ΒΡΕΙΤΕ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΛΕΣΤΕ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ ΟΤΙ ΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑΤΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΑΣ ΕΠΩΝΥΜΟ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ !

Η στήριξη των εκπροσώπων των αρχών στους συλλόγους είναι σημαντική. Μπράβο στην κα Ευη Τατούλη που παραβρίσκεται στις εκδηλώσεις των συλλόγων και τους στηρίζει, έστω και με την παρουσία της. Θα θέλαμε να δούμε και άλλους άρχοντες του τόπου να στηρίζουν πολιτιστικά και αθλητικά μη κερδοσκοπικά σωματεία. Το έχουν ανάγκη οι σύλλογοι για να συνεχίζουν το έργο τους

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.