Ο Σαμαράς απειλεί ότι θα καθίσει την κυβέρνηση στο σκαμνί

Ο Σαμαράς απειλεί ότι θα καθίσει την κυβέρνηση στο σκαμνί

Νοέμβριος 17, 2018 - 17:43
14 σχόλια

Η παροχολογία της κυβέρνησης θα δημιουργήσει περισσότερους εχθρούς από φίλους, δηλώνει ο Αντώνης Σαμαράς σε συνέντευξη στα «Παραπολιτικά» και τονίζει ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ έχει τελειώσει.

«Οι δόλιοι της κυβέρνησης προαναγγέλλουν, στήνουν και σπιλώνουν», δηλώνει ο πρώην πρωθυπουργός και συνεχίζει: «Τσίπρας, Καμμένος, Παπαγγελόπουλος και Πολάκης δεν θα γλιτώσουν». «Θα κάτσω στο σκαμνί όλους τους σκευωρούς». «Τους περιμένω. Θα τους πάω μέχρι τέλους. Δεν αστειεύομαι», λέει ακόμη για την υπόθεση Novartis.

«Το σημερινό παραλήρημα μεγαλομανίας του Αντώνη Σαμαρά στην εφημερίδα "Παραπολιτικά" προκαλεί τον ελληνικό λαό», επισημαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας την συνέντευξη του πρώην πρωθυπουργού.

Σε ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του κόμματος, τονίζει ότι «κανείς δεν έχει ξεχάσει την καταστροφική του διακυβέρνηση, που έφερε τη χώρα στο χείλος της καταστροφής και οδήγησε εκατομμύρια Έλληνες στην ανεργία και στη φτώχεια».

«Οι απειλές του προς τον ΣΥΡΙΖΑ και την κυβέρνηση φανερώνουν φόβο» αναφέρεται στην ίδια ανακοίνωση, στην οποία επισημαίνεται ακόμα: «Ο κ. Σαμαράς, αφού έκανε όσα έκανε σε βάρος του ελληνικού λαού, έχει το θράσος να συκοφαντεί τη Δικαιοσύνη και να ζητάει και τα ρέστα από εκείνους που ανέλαβαν το βαρύ έργο να βγάλουν την Ελλάδα από το βούρκο που τη βύθισε. Αφού, όμως, αποφάσισε να γίνει καρικατούρα αυταρχισμού και μνημείο της πιο μαύρης αντίδρασης, του ευχόμαστε καλό δρόμο».

Ειδήσεις: 

14 Σχόλια

Πρώτα θα κλείσει φυλακή αυτό το νούμερο που εντάχθηκε στην ΚΝΕ όταν το Ανώτατο Σοβιέτ υπέκυψε στο ΕΣΘΟΝΙΚΟ ΛΑΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ και τωρα το παίζει πρωθυπουργός της Ελλάδος

Ακόμα τσούζει που έχασε ΔΥΟ απανωτές φορές από τον Τσίπρα... Δεν πειράζει περαστικά. Εν τω μεταξύ ο Τσίπρας θα έχει βάλει μπόλικους της συνομοταξίας ΝΔ-ΠΑΣΟΚ φυλακή. Βλέπε Γεωργιάδη και Σημίτη.

Να τον κλείσει φυλακή 21:08; Η Δεξιά του Αντωνάκη που γυαλίζει το μάτι του (και θα γυαλίζει στον αιώνα το άπαντα γιατί η αρρώστια του είναι ανίατη) έχει άλλους τρόπους παραδοσιακούς για να εξοντώνει τους αντίπαλους. Τι, αλλάξατε τροπάρι; Δεν σας κάνει πια η φυσική εξόντωση; Είναι ξεπερασμένες μέθοδοι; Βάλτε τα φιλαράκια σας τα χρυσαύγουλα να το κάνουν αν εσείς δεν θέλετε να λερώσετε τα χέρια σας (είναι βουτηγμένα στο αίμα, ποτέ δεν θα είναι καθαρά).

22:04 Κάποιο λάθος κάνεις για φυσική εξόντωση από την Δεξιά. Η 17Ν και τα 45άρια είναι της αριστερά$

@15:05 - Στο παράλληλο σύμπαν που ζεις, αυτό του βαξ και βάνη ή αλλιώς bugs bunny, θα μπουν όλοι οι πολιτικοί αντίπαλοι του Τσίπρα στην φυλακή. Μετά ξύπνησες όμως. Διάβασε και καμία άλλη εφημερίδα ή άλλο site γιατί θα σε βαρέσει κατακέφαλα ο υπερβολικός σανός.

@22:04 - Δεν ντρέπεσαι να μιλάς για αίμα; Η ΧΑ υπάρχει ακόμα με τις πλάτες της εξουσίας του ΣΥΡΙΖΑ που καθυστερεί την δίκη της προκειμένου να κόβει ψήφους από την ΝΔ. Δεν ντρέπεσαι να μιλάς για αίμα όταν ακροαριστεροί δολοφόνοι-καθάρματα έχουν χύσει αίμα δεκάδων πολιτών; ΧΑ και άκρα αριστερά τα ίδια σκ@τά είναι. Μάλιστα οι δολοφόνοι της 17Ν έχουν πολύ πιο πλούσιο βιογραφικό.

Παύλο ξέρουμε πολύ καλά ποια παράταξη χρησιμοποιεί ακλόνητα επιχειρήματα στο διάλογο με τους αντίπαλους. Από σένα βέβαια δεν περιμένω κάτι διαφορετικό, ούτε από τον 00:04, εσύ κομματόσκυλο του Κούλη, ο άλλος κομματόσκυλο των χρυσαύγουλων, προσπαθείτε να συσκοτίσετε την Ιστορία για τις ανάγκες της προπαγάνδας.

Ο ακροδεξιός συρφετός και ο διαφημιστής του Κούλη τολμούν να κατηγορήσουν την αριστερά για βία. Στηρίζουν τον ισχυρισμό τους στη δράση της 17Ν, που λέει ότι ανήκει στην αριστερά. Θα επικαλεστούν τον Στάλιν, τον Πολ Ποτ, τις Ερυθρές Ταξιαρχίες, τον Άρη Βελουχιώτη, την ΟΠΛΑ, το παιδομάζωμα και ποιος ξέρει τι άλλο. Ανακατεύουν ιστορικά γεγονότα κατάλληλα διαστρεβλωμένα με fake news, τα μεν χρυσαύγουλα για να σπρώξουν την κοινωνία στον φασισμό, ο δε διαφημιστής απλώς για το κύπελλο. Ποιος είναι χειρότερος; Να ζυγίσουμε τα θύματα, αρχίζοντας από το 1789 μέχρι τώρα;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.