O Σάκης Λαγός στο ψηφοδέλτιο του ΠαΣοΚ Αρκαδίας

O Σάκης Λαγός στο ψηφοδέλτιο του ΠαΣοΚ Αρκαδίας

Σεπτέμβριος 18, 2015 - 08:30
0 σχόλια

Υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ στην Αρκαδία θα είναι ο 29χρονος Μηχανικός Η/Υ και Πληροφορικής του Πολυτεχενίου Πατρών, Αθανάσιος (Σάκης) Λαγός.

Με όρεξη για προσφορά, με τη θέρμη και το πείσμα της νέας γενιάς, ρίχνεται στον. στίβο της πολιτικής.

Βασικός στόχος η αλλαγή σελίδας, με ρεαλιστικές προτάσεις και σύμμαχο τις νέες και άφθαρτες ιδέες, ώστε η χώρα να βγει από τις δύσκολες οικονομικές και πολιτικές συνθήκες που έχει περιέλθει τα τελευταία χρόνια.

Ο Σάκης Λαγός δραστηριοποιείται στην ελεύθερη αγορά ως σύμβουλος στον τομέα της πληροφορικής και ειδικότερα των ψηφιακών υπηρεσιών.(it and digital services consultant).

Υπήρξε εκλεγμένο μέλος της περιφερειακής επιτροπής του ΠΑΣΟΚ το 2007 και υπεύθυνος της νεολαίας Πελοποννήσου.

Κατά τη διάρκεια των φοιτητικών του χρόνων εκλέχθηκε στο Γραφείο πόλης της ΠΑΣΠ Πανεπιστημίου Πάτρας και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της σχολής του.

Ποιοι είναι όμως οι λόγοι που τον οδήγησαν στην απόφαση να ασχοληθεί με την πολιτική; Πως σχολιάζει τις τρέχουσες πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις και πως βλέπει την «επόμενη μέρα» για την κεντροαριστερά;

«Είναι τιμή μου που πρωτοεμφανίζομαι στο πολιτικό στίβο ως μέλος του ψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ Αρκαδίας, μαζί με τον Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο, με οδηγό την Πρόεδρο μας Φώφη Γεννηματά.

Τα πρόσφατα γεγονότα κατέδειξαν ότι μικρές πρακτικές από όσα συνθέτουν το ΝΑΙ είναι προτιμότερες από ένα βροντερό αλλά ανίσχυρο ΟΧΙ. Αποτελεί πλέον ιστορική αναγκαιότητα η ανασυγκρότηση της κεντρο-αριστεράς σαν βασικό θεμέλιο της κοινωνίας και της χώρας μας. Ας πάμε όπως παλιά, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ για να ξαναδώσουμε στη παράταξη μας τη δυναμική που της αναλογεί», τονίζει χαρακτηριστικά ο Σάκης Λαγός.

«Η εθνική βλάβη που προκλήθηκε το επτάμηνο που πέρασε δεν αφορά την οικονομία που επιδεινώθηκε, αλλά και την πολιτική που δείχνει να ακυρώθηκε ως πεδίο ενναλακτικών προτάσεων, προσθέτει.

«Όποιος και να εκλεγεί θα εφαρμόσει μνημόνιο»

Το παράδοξο των εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου έγκειται στο γεγονός ότι η προεκλογική συζήτηση εστιάζεται όχι στο ποια πολιτική θα εφαρμοστεί, αλλά απλώς στο ποια κυβέρνηση θα αναλάβει να εφαρμόσει την ούτως ή άλλως δεδομένη πολιτική που περιγράφεται στο μνημόνιο της 12ης Ιουλίου / 19ης Αυγούστου.

Η χώρα χρειάζεται πολιτική σταθερότητα για να αντιμετωπίσει κινδύνους που είναι, δυστυχώς, ακόμα υπαρκτοί. Ο Σύριζα έχει ηθική ευθύνη να υλοποιήσει αυτά που μας έφερε προς υπογραφή.

«Ο κ Τσίπρας δεν είναι το νέο, είναι το τέλος του παλιού»

Εμείς πλέον κοιτάμε μπροστά, δεν κάνουμε αφισοκόλληση, πιστοποιητικά αριστεροφροσινης δεν υπάρχουν. Δεν είναι τυχαίο  πως σε όλες τις αναπτυγμένες χώρες η κυβερνητική πολιτική εκφράζεται από  τεχνοκράτες ενώ εμείς επιμέναμε μέχρι τώρα σε ωραία λόγια. Ο κ Τσιπρας δεν είναι το νέο, είναι το τέλος του παλιού.

«Δουλειά και όχι λόγια από τους νέους»

Στην Ελλάδα της Κρίσης αναδεικνύεται μια νέα γενιά πολιτών, οι οποίοι έχουν ως βασικό τους πρόταγμα τη δουλειά και όχι τα λόγια. Μια γενιά που ζητά την αλήθεια και όχι τις υποσχέσεις. Μια γενιά που ξέρει ότι μπροστά της έχει δυσκολίες, αλλά που μπορεί με όραμα να τις ξεπεράσει.

Δεν είναι η γενιά της κρίσης και των χαμένων ευκαιριών. Είναι η γενιά της ιδιωτικής πρωτοβουλίας, του πρωτογενούς τομέα, της καινοτομίας και των παραγωγικών επιχειρήσεων. Είναι η γενιά της σκέψης, της απόφασης και της δράσης. Αυτή η γενιά είναι η ελπίδα της χώρας και αυτή θα διαμορφώσει την επόμενη μέρα"

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6978775712

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.