Ο Σ. Τσιριγώτης δημοσίευσε τα περιουσιακά του στοιχεία

Ο Σ. Τσιριγώτης δημοσίευσε τα περιουσιακά του στοιχεία

Σεπτέμβριος 20, 2010 - 10:23

Ο Σ. Τσιριγώτης δημοσίευσε τα περιουσιακά του στοιχεία για το διάστημα 1995-2010, στην προσωπική του ιστοσελίδα www.sptsirigotis.gr και στην συνέχεια κάλεσε τον τον Δήμαρχο κ. Μπούρα να πράξει και αυτός το ίδιο για το χρονικό διάστημα που κατέχει αιρετό αξίωμα.

Δείτε το απόσπασμα:

Συμπολίτισσες και Συμπολίτες
Όση λάσπη και αν ρίξουν, όσα ψέματα και αν πουν, όσο και αν με συκοφαντήσουν, δεν πρόκειται να με πτοήσουν, γιατί δεν έχω να κρύψω τίποτα, γιατί δεν έχω φοβηθεί ποτέ και κανέναν, γιατί ποτέ δεν φυγομάχησα, γιατί η πολιτική και η κοινωνική μου διαδρομή ήταν και είναι διαυγής και κρυστάλλινη.
Γιατί πάντα πίστευα και πιστεύω ότι αυτοί που ασχολούνται με τα κοινά θα πρέπει να έχουν διαφάνεια παντού, διαφάνεια για πάντα, διαφάνεια για τα πάντα. Με πίστη σε αυτές τις αρχές έχω αναρτήσει όλα τα περιουσιακά μου στοιχεία ( φορολογικές δηλώσεις και το Ε9 από το 1995 έως το 2010) στο www.sptsirigotis.gr. για να ενημερωθούν όλοι οι Δημότες για την πραγματική μου περιουσιακή κατάσταση των τελευταίων 15 ετών . Καλώ τον Δήμαρχο κ. Μπούρα να πράξει και αυτός το ίδιο για το χρονικό διάστημα που κατέχει αιρετό αξίωμα, όπως και οι άλλοι συνυποψήφιοι των επερχόμενων Δημοτικών εκλογών, αποδεικνύοντας στη πράξη ότι δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα και ότι πιστεύουν στη διαφάνεια και αυτοί..

Πηγή: http://www.sptsirigotis.gr/?p=39