Ο Ρέππας "δείχνει" την ΝΔ για το χάος από την απεργία των ταξί

Ο Ρέππας "δείχνει" την ΝΔ για το χάος από την απεργία των ταξί

Ιούλιος 18, 2011 - 15:18
2 σχόλια

Τη Νέα Δημοκρατία θεωρεί υπεύθυνη ο υπουργός Υποδομών Δημήτρης Ρέππας για τη σημερινή κινητοποίηση των ιδιοκτητών ταξί και ισχυρίζεται ότι η 48ωρη απεργία δεν έχει καμία αιτιολογίας. Παρόλα αυτά ο Ρέππας αναφέρει πως η απελευθέρωση του επαγγέλματος των ιδιοκτητών ταξί θα προχωρήσει κανονικά.

«Στο πλαίσιο του συγκεκριμένου διαλόγου, οι προτάσεις των ιδιοκτητών ταξί εστάλησαν μόλις την περασμένη βδομάδα, και οι ίδιοι χωρίς καν να περιμένουν την απάντηση του υπουργείου προχώρησαν στην 48ωρη απεργία τους, προφανώς μετά την πολιτική ενθάρρυνση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Α. Σαμαρά», δήλωσε ο Δημήτρης Ρέππας.

Ο υπουργός Υποδομών υποστηρίζει ότι ο διάλογος για τους κανόνες απελευθέρωσης του επαγγέλματος, εντάσσεται στο Ν. 3919 κι έχει συντελεστεί από 2 Ιουλίου. Πρόσθεσε μάλιστα ότι ο διάλογος έχει ήδη ξεκινήσει με την προ δεκαημέρου επίσημη συνάντηση των εκπροσώπων του κλάδου με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου.

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις;

Όταν ο Τριανταφυλόπουλος μας κατηγορεί κ. Ρέππα άντε να τα μπαλώσεις. Δεν ήσαστε πιστευτός ότι δεν έχετε πια σχέση με τον μηχανικό. Πολλά τα χρήματα που εξαφανίστηκαν.