Ο ΠΣΑΚ κατά του Άδωνι Γεωργιάδη για τον Αντετοκούνμπο

Ο ΠΣΑΚ κατά του Άδωνι Γεωργιάδη για τον Αντετοκούνμπο

Δεκέμβριος 07, 2018 - 19:26
0 σχόλια

Με αιχμηρό τρόπο απάντησε ο ΠΣΑΚ μέσω ανακοίνωσης του στον Άδωνι Γεργιάδη μετά τα όσα ανέφερε σε τηλεοπτική εκπομπή για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο που έφεραν αρκετές αντιδράσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΣΑΚ

«Μεγάλη έκπληξη προκάλεσαν στον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών οι δηλώσεις του κύριου Άδωνι Γεωργιάδη για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Θέλουμε να διαβεβαιώσουμε πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος αποτελεί ίνδαλμα για εκατομμύρια παιδιά και διαφημίζει όσο κανένας τη χώρα μας στο εξωτερικό, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ελλάδα.

Θέλουμε να πιστεύουμε πως οι δηλώσεις του κύριου Άδωνι Γεωργιάδη ήταν από άγνοια και δεν έγιναν για λόγους εντυπωσιασμού και προβολής. Ο σύνδεσμός μας είναι υπερήφανος για τον Γιάννη, όπως και για κάθε Έλληνα καλαθοσφαιριστή και αθλητή γενικότερα. Ο αθλητισμός ενώνει και είναι πάνω απ’ όλα. Ο αθλητισμός σηκώνει την Ελλάδα ψηλά. Η πολιτική;».

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.