Ο προϋπολογισμός του Δήμου Τρίπολης για το 2018

Ο προϋπολογισμός του Δήμου Τρίπολης για το 2018

Δεκέμβριος 06, 2017 - 12:57
0 σχόλια

Κατά πλειοψηφία εγκρίθηκε από την Οικονομική Επιτροπή ο προϋπολογισμός του Δήμου Τρίπολης για το 2018, ύψους 40.845.244,00 ευρώ, μειοψηφούντων των μελών κ. Ταλούμη Κωνσταντίνου και Τσιαμούλου Νικολάου οι οποίοι ψήφισαν «παρών».

Όπως ανέφερε η εισήγηση, ο προϋπολογισμός του Δήμου Τρίπολης και το Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Δράσης, καταρτίστηκαν σύμφωνα με τις αυστηρές οδηγίες που δόθηκαν με την υπ’ αριθμόν 25595/26-07-2017 ΚΥΑ Υπουργών Εσωτερικής & Διοικητικής Ανασυγκρότησης. 

Ο προϋπολογισμός συντάχθηκε στηριζόμενος σε απολογιστικά στοιχεία περιόδου Αυγούστου 2017. Ωστόσο, η χρονική καθυστέρηση στη σύνταξη του Τεχνικού Ελληνική Προγράμματος έχει ως αποτέλεσμα να αναπροσαρμοστούν τα δεδομένα που αφορούν το  χρηματικό υπόλοιπο, στον πραγματικό χρόνο υποβολής του σχεδίου προϋπολογισμού προς έγκριση.

Επισημαίνεται ότι «το συνταχθέν σχέδιο του προϋπολογισμού του Δήμου Τρίπολης οικονομικού έτους 2018 είναι πλήρως ισοσκελισμένο, ρεαλιστικό σε καμία περίπτωση το σύνολο των εξόδων που έχουν εγγραφεί στον προϋπολογισμό δεν υπερβαίνει το σύνολο των εσόδων αυτού, απεικονίζει με κάθε λεπτομέρεια την πραγματική οικονομική κατάσταση του Δήμου Τρίπολης βάσει της οποίας θα πραγματοποιήσει το πρόγραμμα δράσης του και δεν αποτελεί πρόχειρη καταγραφή προβλέψεων που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα».
 


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.