Ο πρώτος ΠΑΟΚ πρωταθλητής είναι της Τρίπολης

Ο πρώτος ΠΑΟΚ πρωταθλητής είναι της Τρίπολης

Μάρτιος 30, 2019 - 20:53
4 σχόλια

Ο νεοσύστατος ΠΑΟΚ Τρίπολης λίγους μήνες μετά την ίδρυση του γίνεται πρωταθλητής στην Β' κατηγορία της ΕΠΣ Αρκαδίας δείχνοντας τον δρόμο στον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης όπου και αυτός είναι πολύ κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Οι ασπρόμαυροι της Τρίπολης που αποτελούν κομμάτι του δικτύου συνεργασιών του ΠΑΟΚ γίνονται χρονικά οι πρώτοι που φθάνουν στην κατάκτηση πρωταθλήματος έστω και αν το μέγεθος και το επίπεδο είναι τελείως διαφορετικό ωστόσο το πρόσημο παραμένει το ίδιο.

Χρονιά ΠΑΟΚ η εφετινή δίχως αμφιβολία με την ομάδα της Τρίπολης να στέλνει χαρμόσυνα μηνύματα τίτλου μέχρι την Θεσσαλονίκη όπου και αυτή ετοιμάζεται να δει τον δικό της Δικέφαλο στην κορυφή έπειτα από πολλά χρόνια.

Ειδήσεις: 

4 Σχόλια

Μπραβο μαγκες εγω σαν αντιπαλος που επεξα μαζι σας το αξιζατε.....αντε και του χρονου στο Α τοπικο με μια καλη πορεια....

Η ομαδα που ηταν η ποιο σταθερη σε ολο το πρωταθλημα.αξια το σηκωσε.

Τι συνεργασια μπορει να εχει δηλαδη μια ομαδα β τοπικου Αρκαδιας με μια ομαδα superleague με εδρα Θεσσαλονικη;; Προφανως ο ενας ψηφιζει και ο αλλος πληρωνει

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.