Ο πρόεδρος του ΟΚΑΝΑ στην Τρίπολη

Ο πρόεδρος του ΟΚΑΝΑ στην Τρίπολη

Σεπτέμβριος 27, 2014 - 08:21
1 σχόλια

Το απόγευμα της Παρασκευής πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ του Δημάρχου Τρίπολης κ. Δημήτρη Παυλή και του Προέδρου ΟΚΑΝΑ κ. Μιχάλη Κατρίνη. Στη συνάντηση συμμετείχε και ο Πρόεδρος του Κέντρου πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγή της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε Αρκαδίας, «ΑΝΕΛΙΞΗ» , κ. Δημήτρης Βόσνος.

Η συνάντηση έτυχε ιδιαίτερης εγκαρδιότητας μεταξύ των δύο πλευρών.

Τονίστηκε ιδιαίτερα η ανάγκη αλλά και η επιθυμία, για τα επόμενα βήματα συνεργασίας και ετέθη  το πλαίσιο στο οποίο θα κινηθούν. Μία από τις δράσεις που μπορεί να υλοποιηθεί άμεσα είναι αυτή της Πρόληψης και Καταπολέμησης του Καπνίσματος. Μια δράση που ξεκινά από τις μικρές ηλικίες.

Ο Δήμος Τρίπολης ως συμμέτοχος στον ΟΚΑΝΑ, θα ενισχύσει κάθε δράση αυτού και θα υπάρχει προγραμματική συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών.

Εκ του Γραφείου Τύπου

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Εσύ Μήτσο θα κόψεις το τσιγάρο για να είσαι παράδειγμα στα μικρά παιδιά ? Αλήθεια τον Βόσνο τον βλέπω στην φωτογραφία να γελάει τι έγινε στις 25/9/2014 του άφησαν και τίποτα ?

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.