Ο πρόεδρος της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Αμερικής μιλά στο Arcadia Portal (video)

Ο πρόεδρος της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Αμερικής μιλά στο Arcadia Portal (video)

Μάιος 15, 2013 - 15:44
2 σχόλια

Μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα συζήτηση είχαμε την τιμή να οργανώσουμε, με τον πρόεδρο της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Αμερικής Κο Γιώργο Ρεβελιώτη, ο οποίος συνοδευόταν απο την Κα Κατερίνα Λιάπη, μέλος της Ομοσπονδίας, με αφορμή την παρουσία τους στην Ελλάδα και την  συνάντησή τους με τον Υπουργό Υγείας για θέματα του Παναρκαδικού Νοσοκομείου και όχι μόνο. 

Μεταξύ άλλων ο Κος Ρεβελιώτης με πάθος και διάθεση συνεργασίας, μας ανέλυσε τα αιτήματα των Αρκάδων Ομογενών για επίσπευση και ολοκλήρωση των εργασιών ανακαίνησης στο νοσοκομείο, για τη δημιουργία θεραπευτηρίου σε χώρο που θα δοθεί από το κράτος ως ανταλλαγή για την καταπάτηση του οικοπέδου του πρίν δεκάδες χρόνια,  για εξεύρεση οικονομικών πόρων μέσω μιας απόλυτα νόμιμης μίσθωσης του κυλικείου και απόδοσης των εσόδων για ανάγκες εξοπλισμού και υποδομών, την ουσιαστική συμμετοχή τους στις αποφάσεις του διοικητικού συμβουλίου, την ανάπτυξη συνεργασιών και  ανταλλαγής τεχνογνωσίας μεταξύ των ιατρών της Αμερικής και της Ελλάδας.

Δείτε τα όσα ενδιαφέροντα μας είπε ο Κος Ρεβελιώτης στα βίντεο που ακολουθούν και να ευχηθούμε να ευοδωθούν οι προσπάθειες και οι αγώνες του για ενα λειτουργικό και ταχύτατα αναπτυσσόμενο νοσοκομείο με επιτυχία. 

Video: 

youtube://v/0XaweIF8WTQ

youtube://v/K_c42lDyw4s


2 Σχόλια

Κάτι για λέφτα απο ΕΣΠΑ που έλεγε ότι θα "τραβήξει" ο κος Υπουργός για το Νοσοκομείο ... τι εγινίκανε ...;;;;

Συγχαρητήρια στον κ. Ρεβελιώτη. Μακάρι όσοι ασχολούνταν με τα κοινά να είχαν αυτό το πνεύμα. Άνθρωποι με τέτοια αγάπη για την Ελλάδα θα καθοδηγήσουν τους Έλληνες σε ένα καλύτερο αύριο. Εύχομαι καλή συνέχεια σε αυτό το δύσκολο έργο.