Ο ποδοσφαιριστής Στάικος Βεργέτης αντίπαλος του Αστέρα με διαιτητή...το Γιώργο Μποροβήλο! (Video)

Ο ποδοσφαιριστής Στάικος Βεργέτης αντίπαλος του Αστέρα με διαιτητή...το Γιώργο Μποροβήλο! (Video)

Σεπτέμβριος 10, 2014 - 10:33
1 σχόλια

Πρεμιέρα για τις Αρκαδικές Αθλητικές Ιστορίες

Πρεμιέρα σήμερα για τις Αρκαδικές Αθλητικές Ιστορίες, μια διαδικτυακή εκπομπή που θα σας παρουσιάζει στιγμές από την ιστορία του Αρκαδικού Αθλητισμού, για να μαθαίνουν οι νεότεροι και να θυμούνται οι μεγαλύτεροι σε ηλικία.

Στο σημερινό πρώτο επεισόδιο, γυρίζουμε το χρόνο πίσω στο 1994. ΑΕΚ Τρίπολης-Αστέρας Τρίπολης αντίπαλοι στο γήπεδο του Παναρκαδικού. Η περίπτωση μάλλον μοναδική στα ελληνικά δεδομένα . Στο ρόστερ της ΑΕΚ και αντίπαλος του Αστέρα ο …νυν προπονητής του Στάικος Βεργέτης. Διαιτητής του αγώνα…ο νυν πρόεδρος του Αστέρα Γιώργος Μποροβήλος και σκόρερ των δύο γκολ του Αστέρα ο Κώστας Σαλαπάτας, νυν προπονητής στις ακαδημίες της ομάδας. Το arcadiaportal.gr συνάντησε και τους τρεις και στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να τους δείτε να σχολιάζουν το βίντεο  (ιδιαίτερα απολαυστικός σχολιασμός στη χαμένη ευκαιρία του Στάικου Βεργέτη και στην αυτοκριτική του Γιώργου Μποροβήλου σε απόφασή του) και να μοιράζονται τις εμπειρίες τους από τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα εκείνης της περιόδου, πολλά χρόνια πριν και όταν κανείς δε θα φανταζόταν πως ο Αστέρας των τοπικών πρωταθλημάτων θα εξελισσόταν σε μία από τις καλύτερες ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος και εκπρόσωπος της Ελλάδας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. 

Τέλος , να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στον Κώστα Στάικο για την παραχώρηση του βίντεο.

 

Ειδήσεις: 
Video: 

Arcadiaportal gr Αρκαδικές Αθλητικές Ιστορίες 1 Μποροβήλος Βεργέτης


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.