Ο Πέλτιερ ντύθηκε Τζόρνταν και «έσπασε» το tendex

Ο Πέλτιερ ντύθηκε Τζόρνταν και «έσπασε» το tendex

Φεβρουάριος 11, 2018 - 12:43
0 σχόλια

Ο Αρκαδικός πήρε σπουδαία εκτός έδρας νίκη (πρώτη του στο πρωτάθλημα) επί της ΑΕΛ σε μια αναμέτρηση τελικό που κρίθηκε στις λεπτομέρειες και είχε όλα τα στοιχεία της μορφής και του χαρακτήρα ενός πραγματικού ντέρμπι επιβιώσεις μεταξύ των δύο ομάδων.

Για να έρθει αυτό το διπλό χρειάστηκε όλοι οι παίχτες που επιστρατεύθηκαν να πατήσουν παρκέ να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό. Και αυτό έγινε... Ωστόσο υπήρξαν και οι Γιάννης Προδρόμου, Τζόρνταν Πέλτιερ και Σάββας Τζουγκαράκης που ξεχώρισαν.

Οι τρεις τους αποτέλεσαν σημεία αναφοράς στην επίθεση του ΣΕΦΑ με τον Τζόρνταν Πέλτιερ όμως να κλέβει την παράσταση και να είναι ο MVP του αγώνα με βάση τους ατομικούς του αριθμούς όπως αποτυπώθηκαν από το σύστημα αξιολόγησης.

Ο νεαρός φόργουρντ πέτυχε 20 πόντους έχοντας 1/2 βολές, 5/8 δίποντα., 3/4τρίποντα και ακόμα 6 ριμπάουντ (5 αμυντικά, 1 επιθετικό), 6 ασιστ και 1 κλέψιμο σε 26:31 λεπτά που βρέθηκε στο παρκέ με το tendex  του να σταματά στο 0, 905 σε μια all around εμφάνιση.

Να σημειωθεί ότι πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης ήταν ο Γιάννης Προδρόμου με 22 πόντους 7 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 4 κλεψίματα σε 34:39 λεπτά με το δικό του σύστημα αξιολόγησης να γράφει 0, 750 ενώ και ο Σάββας Τζουγκαράκης που ακούμπησε το duble-duble με 16 πόντους και 9 ριμπάουντ σε 38 λεπτά.

Τέλος να αναφέρουμε και την πολύ καλή και ουσιαστική εμφάνιση του Παντελή Μαραγκάκη με 13 πόντους (4/5 βολές, 3/3 δίποντα, 1/2 τρίποντα και 1 ριμπάουντ) σε 19:35 με tendex 0, 613.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.