Ο Παράσχος και οι άλλοι για τον πάγκο του Αστέρα

Ο Παράσχος και οι άλλοι για τον πάγκο του Αστέρα

Νοέμβριος 12, 2018 - 14:30
1 σχόλια

Ο Σάββας Παντελίδης εδώ και λίγη ώρα αποτελεί και επίσημα παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Αστέρα Τρίπολης με τους κιτρινομπλέ να βρίσκονται στην αναζήτηση του αντικαταστάτη του.

Το πρώτο όνομα που σύμφωνα με πληροφορίες είναι στην κορυφή της λίστας των ανθρώπων της αρκαδικής ομάδας είναι αυτό του Γιώργου Παράσχου ο οποίος αυτή την στιγμή αποτελεί το no1 φαβορί για να κάτσει στον πάγκο του Αστέρα Τρίπολης.

Ωστόσο δεν είναι μόνο ο 66χρονός Έλληνας τεχνικός που βρίσκεται στην λίστα. Σύμφωνα με πληροφορίες του ArcadiaPortal.gr στο "κάδρο" υπάρχει και το όνομα του Μιχάλη Γρηγορίου αλλά και αυτό του Γιάννη Πετράκη.

Ο Γιώργος Παράσχος και ο Μιχάλης Γρηγορίου είναι ελεύθεροι στην αγορά με την περίπτωση του Γιάννη Πετράκη να συγκεντρώνει αρκετές δυσκολίες μιας και δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Την δεδομένη χρονική στιγμή ο Γιώργος Παράσχος αποτελεί το φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής του Αστέρας Τρίπολης όντας σε δεύτερο πλάνο οι περιπτώσεις των δύο άλλων Ελλήνων προπονητών χωρίς όμως να αποκλείεται και κάποια έκπληξη.

Όλα πάντως αναμένεται να ξεκαθαρίσουν εντός των επόμενων ωρών όπου θα υπάρχουν εξελίξεις και ανακοινώσεις για τον νέο προπονητή του Αστέρα Τρίπολης με το κιτρινομπλέ ρεπορτάζ να έχει πάρει "φωτιά". 

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.