Ο Παπαζαχαρίας, τα ανθρωποειδή, ο ανήθικος πόλεμος και η κοπριά της κοινωνίας μας

Ο Παπαζαχαρίας, τα ανθρωποειδή, ο ανήθικος πόλεμος και η κοπριά της κοινωνίας μας

Δεκέμβριος 12, 2018 - 08:59
8 σχόλια

Απάντηση του Τάσου Παπαζαχαρία σε συκοφαντικές διαδόσεις σε βάρος του, με αφορμή τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ στον νυν δήμαρχο Τρίπολης!

"Αγαπητοί φίλοι και φίλες Καλημέρα σας
Τα θηλαστικά, τα ερπετά και τα πτηνά της νυχτας, οπως ανθρωπόμορφοι: ασβοί, αρουραίοι, νυφίτσες, νυχτεριδες, σκορπιοί, κατσαρίδες και κουκουβάγιες, άρχισαν να επιδίδονται σε διασπορά ψευδών ειδήσεων και συκοφαντιών εναντίον ατόμων που πρωταγωνιστούν στις δημοτικές εκλογές του δήμου Τρίπολης!

Τα ανθρωποειδή αυτά επέλεξαν αυτό το τρόπο προκειμένου να υποστηρίξουν και να δώσουν πόντους στον εκλεκτό υποψήφιο τους, ο οποίος προφανώς συνοδηπορει και συνάδει μαζί τους, αποδεικνύοντας τοιουτοτρόπως τη ποιότητα του χαρακτήρα του και το ήθος και ύφος που θα εφαρμόσει στο τρόπο διοίκησης του δήμου μας!

Σε αυτό τον ανήθικο πόλεμο με τους ανήθικους στόχους, έχουν συμπεριλάβει και το πρόσωπο μου, διασπείροντας πως η υποστήριξη στον νυν δήμαρχο Τριπολης Δημήτρη Παυλή είναι προϊόν συναλλαγής και επαγγελματικής συνεργασίας!

Τους απαντώ πως όλα όσα διαδίδουν είναι ανυπόστατα και φθηνής ποιότητας επιχειρήματα, που εκπορεύονται από σκοτεινά και βρώμικα κέντρα βουτηγμένα μέσα στη κοπριά της κοινωνίας μας, εκεί όπου τους ανήκει και δικαιούνται να υπάρχουν και να λειτουργούν!

Οι προσπάθειες και οι κόποι τους σίγουρα θα πέσουν στο κενό, γιατί οι υγιείς σκεπτόμενοι συμπολίτες μας θα τους απομονωσουν, αφού γνωρίζουν πολύ καλά το ήθος και τα κίνητρα του καθένα μας για τους αγώνες που πρωτοστατουμε για μια ολόκληρη ζωή!

Τρίπολη 12 - 12 - 2018
Τάσος Παπαζαχαρίας."


8 Σχόλια

Αποκλείεται να έγραψε ένα τέτοιο κείμενο ο εκλεκτός συμπολίτης μας κύριος Τάσος Παπαζαχαρίας. Γίνεται εμφανές από τα φρικτά λάθη ορθογραφίας και συντακτικού που εμπεριέχει το ανωτέρω, λάθη στα οποία δεν δύναται να περιπέσει ένας καλός γνώστης της γλώσσης όπως ο εν λόγω τζέντλεμαν διότι σημαντικό δεν είναι το τι λες, σημαντικό είναι πώς το λες (εκτός αν εμπνεύστηκε από το σλόγκαν "ΦΡΙΚΤΟΝ ΛΑΘΟΣ - ΦΙΡΜΑ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟΥ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ").

Μπράβο η ΔΕΗ. Βγάζει και συγγραφικά ταλέντα. Εκδόσεις Μπεκενμπάουερ να υποθέσω;

Απο την μεγάλη λίστα της νύχτας, για ποιόν λόγο δεν αναφέρονται οι Δρακόντιοι, οι Ερπετόμορφοι, οι Σαυρήτες, οι Ανδρομέδιοι και τα Φολιδοειδή;

Είναι γνωστό στη πιάτσα ότι η στήριξη στο προσωπου του ανύπαρκτου δημάρχου ήρθε από '' πανω '' ως αντάλλαγμα για τις διευκολυνσεις στο προσφυγικο. Εκτος αμα πιστευει ο Φίλος Τασος την καλυτερη επιλογη τον Μητσο που συνεχίζει στον ιδιο ρυθμό με τους αλλους,ταξιμο,ρουσφετακια,πεταμενα λεφτα σε μετακλητους. Τασο να σου θυμισω οτι τα σκουπιδια τα πεταμε ακομα σε χωματερη. Ξεχασες τοτε που φωτογραφιζοσουν στη ΧΑΔΑ φιλικών..

Αν και στην αρχή δεν τον πήγαινα τον Παυλή, μετά τις τελευταίες κινήσεις που έχει κάνει σε κομματικό επίπεδο δείχνει Μεγάλος Πολιτικός & σε συνδυασμό με το έργο που αφήνει πίσω του θα γίνει ο Δήμαρχος της καρδιάς μας. Και θα δείτε που θα τον ξαναβγάλουμε Δήμαρχο. Όλοι για μια νέα δημαρχεία με τον Παυλή Δήμαρχο!!!!

Εσύ φίλε που λες ότι ο Μήτσος είναι μεγάλος πολιτικός το λες γιατί λέει μεγάλα ψέματα? Οσο για το έργο που λες οτι έκανε μπορείς να μας το δειξεις γιατί εμεις μόνο γούβες και αδέσποτα βλέπουμε...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.