Ο Παπαηλιού στο υπουργείο Εργασίας;

Ο Παπαηλιού στο υπουργείο Εργασίας;

Σεπτέμβριος 22, 2015 - 09:39
1 σχόλια

Το νέο κυβερνητικό σχήμα βρίσκεται στα χαρτιά του Αλέξη Τσίπρα και του Πάνου Καμμένου, και λίγα πράγματα αναμένεται να αλλάξουν σε αυτό, όπως φαίνεται από τα δημοσιεύματα των μεγάλων εφημερίδων. Πληροφορίες, όμως, αναφέρουν ότι το όνομα του νεοεκλεγέντος βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας Γιώργου Παπαηλιού συζητείται έντονα για το χαρτοφυλάκιο του υπουργείου Εργασίας.

Ο κ. Παπαηλιού έχει σπουδάσει νομικά στην Αθήνα, ενώ πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο της Χαϊδελβέργης στο Εργατικό Δίκαιο και παράλληλα, από το 1982 δικηγορεί στην Αθήνα. Οπότε, εύλογα το όνομά του συζητείται για το νευραλγικό Εργασίας, τελευταίος υπουργός του οποίου ήταν ο ηθοποιός Παύλος Χαϊκάλης.

Σημειωτέον ότι για τη θέση του υπουργού Εργασίας ακούεται και το όνομα του κ. Κατρούγκαλου, ο οποίος όμως «παίζει» και για το Παραγωγικής Ανασυγκρότησης.


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Υπουργός ο Αλέφαντος .Υφυπουργοι Τζάκρη παπαηλιού.Λεβέντης

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.