Ο Παπαηλιού πρώτος στη λίστα του ΣΥΡΙΖΑ για την Αρκαδία;

Ο Παπαηλιού πρώτος στη λίστα του ΣΥΡΙΖΑ για την Αρκαδία;

Αύγουστος 27, 2015 - 20:34
37 σχόλια

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες που αφήνονται να διαρρεύσουν από στενούς κύκλους της Κουμουνδούρου, καθώς και από μέλη της Ν.Ε του Σύριζα Αρκαδίας, πρώτος στη λίστα του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ στην Αρκαδία θα είναι ο Γιώργος Παπαηλιού.
 
Ύστερα από την απόφαση του Κώστα Ζαχαριά να μην θέσει υποψηφιότητα στην Αρκαδία με τον ΣΥΡΙΖΑ, η θέση έχει μείνει κενή. Εκτός από το όνομα του κ. Παπαηλιού, στο τραπέζι είχε τεθεί και το όνομα της κυρίας Γιαννούλη, η οποία σε συνέντευξή της ανοιχτά είχε στηρίξει τον κ. Τσίπρα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τις εκλογές του Ιανουαρίου ο κ. Παπαηλιού είχε «κοπεί» την τελευταία στιγμή από το ψηφοδέλτιο. Αναμένονται εξελίξεις τη Δευτέρα, όταν κατά πάσα πιθανότητα θα οριστικοποιηθεί η απόφαση της Κουμουνδούρου.


37 Σχόλια

Μακαρι!!!

τι σχέση έχει με τον ΣΥΡΙΖΑ ;;;;;Πότε δούλεψε για το κόμμα;;;;;;Σαβούρα προκειμένου να συμπληρώσουμε;;;;;;

Πιστεύετε ότι θα φάμε ό,τι και να μας σερβίρετε; Σας ανεχόμαστε αλλά δεν πρόκειται να δεχτούμε να μας θεωρείτε πρόβατα Ποιες είναι οι έγκυρες πληροφορίες που διαρρέουν από μέλη της Ν.Ε του Σύριζα Αρκαδίας; Για ποια Ν.Ε του Σύριζα Αρκαδίας μιλάτε; Η Ν.Ε. του κόμματος έχει αποδεκατιστεί. Αυτοί που έμειναν ΔΕΝ εκπροσωπούν το κόμμα. Το κόμμα είναι η βάση.

θα χασουν και την Γιαννουλη.Δουλευουν αθελατους για τον Λαφαζανη.Θα σιγουρευτη η εδρα στη Λαικη Ενοτηυα

Παει γιαννουλη...παει καραλης.....παει και η εδρα οπως το πατε.....με τους ουρανοκατεβατους.....

Και κάτι ακόμα στο σχόλιο 27/08/2015 - 23:24: Ποιοι είστε εσείς που μαγειρεύετε και σερβίρετε πρόσωπα και καταστάσεις; Αν αυτός είναι ο Σύριζα, μια απ' τα ίδια δηλαδή, "ευχαριστούμε, δεν θα πάρουμε". Τ' ακούς Τασούλη; Τ' ακούς Βασίλη; Τα μαγαζάκια δεν μας ενδιαφέρουν.

Tώρα που Ο Ζαχαριάς δεν είναι υποψήφιος (πέραν της προσφοράς του στην κοινωνία -μέσα και έξω από τη βουλή-, και της αξιοπρέπειας που έδειξε με τον τρόπο που παραιτήθηκε) τώρα φαίνεται το μεγάλο πρόβλημα στελεχών στην Αρκαδία. Φυσικά αυτό δεν αφορά μόνο το Σύριζα ούτε μόνο την ΛΑΕ.... Το ήθος και η ανιδιοτελής προσφορά δυστυχώς δεν κυκλοφορούν ευρέως...!!!

Απο που κι ως που,ενας αλεξιπτωτιστής που δεν εχει προσφέρει τίποτε στο συριζα διεκδικεί την πρώτη θέση στο ψηφοδέλτιο? Η Γιαννούλη που είχε την δευτερη θέση στις προηγούμενες εκλογές μετά τον Ζαχαριά με ποιά λογική και με ποιου απόφαση μπαίνει στη γωνία? Μαγαζάκια

Ρε παιδιά εκει στο Συριζα...ειστε σοβαροι;;;το μονο επιχειρημα που σας εμεινε για να διεκδικησετε την ψηφο μας ειναι η εντιμοτητα και η ειλικρινεια...δεν εχετε πια πολιτικα ερισματα μονο την ηθικη των προσωπων που ειναι μαζι σας......με Παπαηλιου αλεξιπτωτιστη περιμενετε να πεισετε;;;;

Τασούυυληηηηη!!!!ξύπνα αγόρι μου....η μόνη ελπίδα του Συριζα ειναι να επιδειξει ενότητα και συνεχεια αυτη την στιγμη διαφορετικα οχι παρενθεση η αριστερα...αλλα...θού κύριε φυλακήν τω στοματι μου.....και εξακολουθεις να βλεπεις στα πολιτικα κουφαρια το μελλον???βεβαια ετσι .διεκολυνεις τις επιλογες μας και μειώνεις τα διλήμματα.....ΛΑΦΑΖΑΝΗ ΜΑΣ ΦΕΡΝΟΥΝΕ!!!!!!

Ποια Γορτυνια ρε;;;για βλακες μας περνατε;;;ψηφιζουμε Οδυσσεα καλυτερα... γνησια ΠΑΣΟΚΑΡΑ κι οχι μπαρμπουτσαλα.... ΑΙΩΝΙΟΣ ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ εισαι ρε Γιωργο...λες τωρα ο Παπαζαχαριας να πραγματοποιησει το ονειρο σου;;εσυ και ο Λεβεντης τοτε..Μωρε λεςςς;;;;...Μπαααα!!!!!!

Δεν ψήφισα και δεν θα ψηφίσω ποτε ΣΥΡΙΖΑ. Αλλά αν ειναι να βγάλει βουλευτή ο ΣΥΡΙΖΑ στην Αρκαδια καλύτερα να ειναι αυτός γιατι οι άλλοι και οι άλλες ειναι για κλάματα....

Ρε φιλε που δεν θα ψηφιζες ποτε Συριζα αλλα καλυτερα αυτος..κτλ κτλ τι δεδομενα εχεις για αυτον και τι για τους αλλους και τις "αλλες"??εμεις και τους ξερουμε κκαι τα βιογραφικα τους ειδαμε και τους αγωνες τους και τους εκτιμησαμε ασχετα αν τους ψηφισαμε ή οχι...ειδικα οι " αλλες"που γραφεις βεβαια μια ειναι και συγκεκριμενη.Ο εν λογω κυριος τι εχει να προταξει;;πριν εννια χρονια που κατεβηκε στις εκλογες τους χιλιους σταυρους που πηρε ???για καντε μας ολα τα παπαγαλακια τη χαρη...για καντε μας τη χαρη....

@ Anonymous (χωρίς επαλήθευση) στις Παρ, 28/08/2015 - 23:28 Καλά να πάθεις και περαστικά σου κι άλλο κακό να μην σε βρει...Μα κι εσύ...1000 φορές κιόλας ρε παιδί μου; Τόσο πολύ έχεις εκτιμήσει την «τιτανοτεράστια» συμβολή του στα τεκταινόμενα της Αρκαδίας; Εσύ είσαι του άλλου άκρου: της πολιτικής ανυπαρξίας...Πρόσεξε πάντως, οι 1000 φορές που θα τον ψηφίσεις να μην είναι στο ίδιο ψηφοδέλτιο...Θα βγει άκυρο και θα πάει τσάμπα ο κόπος και η φαιά ουσία (η ποια;) που θα καταναλώσεις...

Απο ο,τι ακουμε και ο Χρηστος Σταικος θελει να φυτευτει στο ψηφοδελτιο... ***.Μια ζωη μεσα στον κομματικο μηχανισμο.Μια ζωη μεσα απο μηχανισμους να εξασφαλιζουμε την επιβιωση μας...Ρε αδειαστε μας τη γωνια.

Προς Ακης: Ακόμη δεν μπηκε σε ψηφοδέλτιο και ...άρχισε να μασάει? Ο Μητρόπουλος βγαίνει ο Παπαηλιου μπαίνε. Πσόκες πάνε κι έρχονται. Γιουργια για το νέον Πασοκ. Τελικα θα μας κάνετε να ξεχάσουμε από που προήλθε η διαφθορά. μπράβο σας !!!!!

Θεωρω οτι τελικα τιποτα περι Παπαηλιου ή Σταικου δε θα ισχυσει.... Το ψηφοδελτιο ειναι ετοιμο και απλα θα συμπληρωθει απο συντροφους.. Ολα τα υπολοιπα προς δημιουργιαν εντυπωσεων......

"Κι εσυ λαε βασανισμενε μην ξεχνας τον Ωρωπο".....αμα μας κανει κι αυτο ο Συριζα παει μας εριξε στα Ταρταρα.....Γιατι ρε ;;;;...γιατι ολο αυτο;;;;

Απλά πράγματα, τα πρόβατα που ήρθαν από το μαντρί του ΠΑΣΟΚ, θέλουν και τον ανάλογο τσοπάνη

Προβατο του ΠΑΣΟΚ ειμαι κι εγω...για αυτο ηρθα στο Συριζα γιατι ηθελα αλλο τσοπανη κι αλλο μαντρι...αν μου το κανουν ετσι, επιστρεφω στα γνωριμα και αυθεντικα!!!προβλημα ουδεν!!!!!!

Ότι καλύτερο για την αρκαδία η επιλογή του Γιώργου Παπαηλιού. Άνθρωπος με Ήθος και Ύφος. Η συμμετοχ'η του τιμά το ψηφοδέλτιο του Σύριζα

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.