Ο Παπαηλιού ο εκλεκτός της Κουμουνδούρου για την Αρκαδία

Ο Παπαηλιού ο εκλεκτός της Κουμουνδούρου για την Αρκαδία

Σεπτέμβριος 06, 2015 - 09:28
19 σχόλια

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Πρώτου Θέματος», ο εκλεκτός της Κουμουνδούρου για την έδρα του ΣΥΡΙΖΑ στην Αρκαδία είναι ο Γιώργος Παπαηλιού, που είχε αποκλειστεί από τα ψηφοδέλτια κατά τις προηγούμενες εκλογές του Ιανουαρίου. Η επιλογή του εκ μέρους της Κουμουνδούρου προκάλεσε ισχυρούς τριγμούς στη Νομαρχιακή Επιτροπή Αρκαδίας, όπως αναφέρει το δημοσίευμα.

«Η πρόθεση της ηγεσίας να τοποθετήσει στην  πρώτη θέση στην Αρκαδία -στη θέση του Κώστα Ζαχαριά- τον 67χρονο πρώην πολιτευτή του ΠαΣοΚ Γιώργο Παπαηλιού προκάλεσε αναταραχή στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ. Μετά την απόφαση παραιτήθηκαν η δεύτερη στις εκλογές του Ιανουαρίου Γιαννούλη Αντωνία (ήταν υποψήφια δήμαρχος στον Δήμο Τρίπολης) και ο τρίτος Τάσος Κάβουρας. Παράλληλα, παραιτήθηκαν και μέλη της συντονιστικής επιτροπής που δημιουργήθηκε η Κουμουνδούρου στον νομό μετά την αποχώρηση Λαφαζάνη». 

Αυτό αναφέρει σε ρεπορτάζ της η εφημερίδα, με θέμα το άγριο παρασκήνιο για μια θέση στα ψηφοδέλτια πολλών νομών στη χώρα, ύστερα από τις παραιτήσεις και τις διαρροές κορυφαίων στελεχών.


19 Σχόλια

Μόνο έτσι μπορούσε να γίνει βουλευτής, είναι ο μοναδικός διορισμένος βουλευτής της Αρκαδίας, εάν είχε λίγο πολιτική ευαισθησία δεν έπρεπε να δεχθεί.

@Anonymous (χωρίς επαλήθευση) στις Κυρ, 06/09/2015 - 11:50 Αν το ποιος από τους δύο είναι καλύτερος το συμπεραίνεις από το ποιος από τους δύο είναι επαγγελματίας υποψήφιος πολιτευτής την τελευταία (τουλάχιστον) 20ετία, δεχόμενος απανωτά χαστούκια με το να μην εκλέγεται, τότε ναι, ο Παπαηλίου είναι πολύ καλύτερος από τη Γιαννούλη...

ο παπαηλιου ειναι δικηγορος κ δουλευει στον ιδιωτικο τομεα.δεν πηρε ποτε κρατικη θεση!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διορισμένος βουλευτής....προσωπικά τη θεωρώ ανήθικη απόφαση (όχι οτι περιμένω ηθική από ένα κόμμα που θεωρεί τον εαυτό του αριστερό). Στις τελευταίες εκλογές ψηφίσαμε και ανεξαρτήτως προσώπου έπρεπε να μπει ο δευτερος επιλαχών μετά την αποχώρηση του κ. Ζαχαριά, αυτό άλλοστε επιβάλλει η κοινή λογική και όχι η διαπλοκή. Ο κ. Παπαηλιου που δεν τον γνωρίζω θα έχει την ευκαιρία του να αποδείξει στις βουλευτικές εκλογές αν έχει αποδοχή από τους πολίτες. Ντροπή για τη στάση του κονκλαβιου του συριζα αρκαδιας αν ισχύει κάτι τέτοιο

Αφού δεν τον άφηναν οι Κουνέληδες να μπεί πριν βρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε. Ξυπνάτε

βρε εκει στον συριζα τοσο πασοκ γινατε .αυτα στην αρκαδια εχουν ξαναγινει. δυστυχως οι εξουσιες ειναι παντα ιδιες. συγχαρητηρια στην γιαννουλη και στον καβουρα.μπαβο τους. και εκει στον συριζα μην χρησιμοποιησετε παλι την λεξη _αριστερα.

Το βράδυ της Κυριακής του Λαζάρου (αυτή τη φορά πέφτει Κυριακή η νεκρανάσταση των ζόμπι της πολιτικής) πολλοί θα σου ζητήσουν το λογαριασμό Τασούλη.

Για αυτον που γραφει πως ο Παπαηλιου δεν ελαβε ποτε κρατικη θεση... Βρε παιδια συνεργατης του Σημιτη την ενδοξη εποχη του εκσυγχρονισμου,μαυρη σελιδα για την ιστορια μας και αρχη της καταστροφης μας σαν χωρα,ητανε.... Μια ζωη στη *** . Και του εκατσε με το "πρωτη φορα αριστερα"....Δεν ντρεπομαστε λεω εγω.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.