Ο Παντελίδης σε αυτοκόλλητο χαρτάκι 20 χρόνια πριν

Ο Παντελίδης σε αυτοκόλλητο χαρτάκι 20 χρόνια πριν

Οκτώβριος 17, 2017 - 22:30
0 σχόλια

Τα αυτοκόλλητα με τους ποδοσφαιριστές και τα άλμπουμ αποτελούσαν μία από τις πιο αγαπημένες συνήθειες των παιδιών της δεκαετίας του 90’ με δεκάδες τυχερά χαρτάκια να γεμίζουν σελίδες με τις ομάδες των μεγάλων Ελληνικών κατηγοριών και τα ρόστερ τους.

Ένα τέτοιο «μαγικό» ποια χαρτάκι μπορεί να χαρακτηριστεί και αυτό με τον Σάββα Παντελίδη να απεικονίζεται πριν από 20 χρόνια με την φανέλα της Δόξας Βύρωνα γράφοντας στο κάτω μέρος τα στοιχεία του όπως της θέση του, την ημερομηνία γέννησης του και την προηγούμενη του ομάδα.

Οι αλλαγές στην εμφάνιση του προπονητή του Αστέρα Τρίπολης εντυπωσιακές αφού στην θέση του καστανόξανθου φουντοτού μαλλιού πλέον υπάρχουν γκρίζα μαλλιά και σαφέστατα πιο κοντή κόμη.

Σίγουρα η φωτογραφία αυτή μας ταξιδεύει στην δεκαετία του 90’ τόσο με την ιδιαίτερη εμφάνιση  της εποχής του προπονητή του Αστέρα Τρίπολης Σάββα Παντελίδη όσο και με το γεγονός ότι είναι από χαρτάκι για άλμπουμ.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.