Ο Παναθηναϊκός, το εξωτερικό και οι φήμες για Ολυμπιακό για τον Κουρμπέλη

Ο Παναθηναϊκός, το εξωτερικό και οι φήμες για Ολυμπιακό για τον Κουρμπέλη

Απρίλιος 17, 2018 - 13:24
0 σχόλια

Το μέλλον του Παναθηναϊκού κανείς δεν μπορεί να το προδικάσει με σιγουριά με το ποδοσφαιρικό τμήμα του συλλόγου να βιώνει μια από τις χειρότερες στιγμές της ιστορίας και το καλοκαίρι που έρχεται να έχει μεγάλο ενδιαφέρον για τα μεταγραφικά.

Τα περισσότερα φώτα στο μεταγραφικό παζάρι του τριφυλλιού αναμένεται να πέσουν σε ένα δικό μας παιδί τον Αρκά αμυντικό-μέσο Δήμήτρη Κουρμπέλη που αποτελεί ίσως το Νο1 περιουσιακό στοιχείο των πρασίνων αναφορικά με τους ποδοσφαιριστές του.

Τα δύσκολα δεδομένα που υπάρχουν στις τάξεις της ομάδας φέρνουν πολλούς υποψήφιους «μνηστήρες» από Ελλάδα και εξωτερικό να κοιτούν περιπτώσεις ποδοσφαιριστών του τριφυλλιού με αυτή του ''Κούρμπε'' να ξεχωρίζει μιας και πρόκειται για έναν από τους καλύτερους της Super League.

Το σενάριο που έχει αρχίσει και κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στις ποδοσφαιρικές πιάτσες δίνοντας τροφή δημοσιευμάτων είναι πως μια από τις ομάδες που θα προσπαθήσουν να κάνουν δικό τους τον αρχηγό των πρασίνων και πιθανόν να απασχολήσει σοβαρά είναι και ο αιώνιος αντίπαλος Ολυμπιακός.

Να σημειωθεί εδώ ότι στην παρούσα φάση δεν υπάρχει κάτι επίσημο και δεν έχει γίνει η  παραμικρή κουβέντα μέχρι στιγμής, ωστόσο υπάρχει η εκτίμηση πως αν και εφόσον, ο 25χρονός άσος αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό τότε στο Λιμάνι θα κοιτάξουν την περίπτωση του.

Επίσης αξίζει να αναφέρουμε ότι όταν τα σενάρια έφερναν τον Δημήτρη Κουρμπέλη κοντά στον ΠΑΟΚ τον περασμένο Ιανουάριο ο Αρκάς διεθνής είχε ξεκαθαρίσει σε όλους τους τόνους πως δε θα πήγαινε σε άλλη μεγάλη ελληνική ομάδα δηλώνοντας αφοσιωμένος στο Παναθηναϊκό  και πως δεν θέλει να αγωνιστεί σε άλλη ομάδα πλην των πρασίνων στην χώρα μας κάτι που μπορεί να παίξει τον ρόλο του και το προσεχές καλοκαίρι.

Προτεραιότητα του Δημήτρη Κουρμπέλη είναι σε περίπτωση που αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό να συνεχίσει σε κάποιο Ευρωπαϊκό club την καριέρα του με την Ιταλία και την Siere A να είναι ένα από τα πρωταθλήματα που θα ήθελε να αγωνιστεί.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.