Ο Παναρκαδικός ξεκινάει την μεταγραφική του αντεπίθεση

Ο Παναρκαδικός ξεκινάει την μεταγραφική του αντεπίθεση

Ιούλιος 23, 2019 - 10:29
0 σχόλια

Οργάνωση, μεθοδικότητα και πλάνο είναι οι τρεις λέξεις που αποτυπώνουν την μεγάλη προσπάθεια της διοίκησης του Παναρκαδικού έπειτα από την σχετική ενημέρωση της Γενικής Συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 22 Ιουλίου στα γραφεία του γηπέδου της ομάδας.

Στα σημαντικά είναι η απόλυτα οικονομική ελεγχόμενη κατάσταση που υπάρχει στο τριφύλλι με την διοίκηση να έχει βάλει τάξη σε όλα τα θέματα, να κλείνει πλεονασματικά τα ταμεία της την περσινή σεζόν και να έχει πεντακάθαρ ΑΦΜ όπως χαρακτηριστικά έγινε γνωστό δια στόματος του προέδρου του Βασίλη Κωστόπουλου.

Από κει και πέρα όπως έγινε γνωστό ο Παναρκαδικός έχει ξεκινήσει τον σχεδιασμό του ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς θέτοντας ως βάση την παραμονή του βασικού κορμού έχοντας ανανεώσει το μεγαλύτερο μέρος του ρόστερ του ενώ παράλληλα τρέχουν και τα μεταγραφικά ζητήματα.

Όπως έγινε γνωστό οι πράσινοι θα κινηθούν για την απόκτηση 5 με 6 προσθηκών με μια μικρή μάλιστα αύξηση του μπάτζετ με στόχο την ποιοτική ενίσχυση και ασφαλώς την κάλυψη κενών που υπάρχουν στο ρόστερ τους με ποδοσφαιριστές που συνδυάζουν την εμπειρία με τα νιάτα.

Έτσι λοιπόν ο Θανάσης Στάικος  βρίσκεται σε επαφές με την διοίκηση και εντός των επόμενων ημερών είναι πιθανό να υπάρχουν εξελίξεις και ίσως οι πρώτες επίσημες ανακοινώσεις αναφορικά πάντα με τα μεταγραφικά ζητήματα της ομάδας.

Μεγάλο βάρος δίνεται και στους νεαρούς ποδοσφαιριστές που θα αποκτηθούν μιας και από την νέα σεζόν υπάρχει ο νέος όρος στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής με τον Παναρκαδικό να αναζητά νεαρούς ταλαντούχους και έτοιμους να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της κατηγορίας.

Τέλος αξίζει να σημειώσουμε πως θα υπάρχουν αλλαγές και στο τεχνικό επιτελείο μιας και ολοκληρώθηκε η συνεργασία της ομάδας με τον γυμναστή Φώτη Σαββάκη και τον προπονητή τερματοφυλάκων Τάκη Κουμπούνη και αναμένεται να υπάρχουν νέα πρόσωπα που θα πλαισιώσουν τον Θανάση Στάικο στον πράσινο πάγκο την νέα σεζόν.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.