Ο Παναρκαδικός βράβευσε τον Γιαννακούρα (photos+video)

Ο Παναρκαδικός βράβευσε τον Γιαννακούρα (photos+video)

Δεκέμβριος 23, 2014 - 14:18
3 σχόλια

Το πρωί της Τρίτης 23/12 αντιπροσωπεία της διοίκησης του Παναρκαδικού βρέθηκε στο γραφείο του αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας κ. Ευάγγελου Γιαννακούρα και τον βράβευσαν με τιμητική πλακέτα καθώς στο χθεσινό (22/12) Περιφερειακό συμβούλιο μετά από εισήγηση του κ. Γιαννακούρα εγκρίθηκε το ποσό των 20.000 ευρώ για βελτιωτικά έργα στο γήπεδο του Παναρκαδικού.

Την τιμητική πλακέτα στον κ. Γιαννακούρα απένειμε ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του Παναρκαδικού κ. Ψυχογιός ενώ αξίζει να αναφερθεί πως η απόφαση εγκρίθηκε ομόφωνα γεγονός που δείχνει πως ο ιστορικός Παναρκαδικός αποτελεί ακόμα ομάδα ολόκληρης της Πελοποννήσου.

Ο κ. Γιαννακούρας τόνισε ο Παναρκαδικός είναι ομάδα με μεγάλη ιστορία για την πόλη και γενικά για ολόκληρη την Αρκαδία και πως πάντα ξυπνά μνήμες του ένδοξου παρελθόντος και ευχήθηκε υγεία και πολλές επιτυχίες στο ‘’τριφύλλι’’ για την νέα χρονιά που έρχεται.

Ο πρόεδρος του Παναρκαδικού κ. Ψυχογιός αφού ευχαρίστησε τον  κ. Γιαννακούρα αμέσως μετά τόνισε  πως η ομάδα θα προσπαθήσει να πετύχει τους στόχους της στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής κατηγορίας.

Video: 

Arcadia Portal.gr Ο Παναρκαδικός βράβευσε τον Ε. Γιαννακούρα


3 Σχόλια

ο καλύτερος τιτλος ειναι ο πασοκος βραβεύει το πασοκο. δεν νομιζω να εβαλαν και τιποτα απο την τσέπη τους ποτε για τον παναρκαδικο

Είκοσι χιλιάρικα στο βρόντο, για μια ομάδα που πάει σούμπιτη για τοπικό...Κι όταν τελειώσουν τα είκοσι, κ. πολυθεσίτη και πολυκομματικέ, θα του ζητήσεις κι άλλα μετά; Κι εκείνο το «φίλοι και φίλες βρισκόμαστε σήμερα εδώ», πού κολλάει ακριβώς; Τηλεοπτική εκπομπή παρουσιάζεις; Και κάτι άλλο: όταν βρίσκεσαι ως επισκέπτης σε άλλο χώρο από το δικό σου, δεν παίρνεις πρώτα εσύ το λόγο, γιατί είναι άκομψο και προσβλητικό για τον οικοδεσπότη...Πρώτος ξεκινάς να μιλάς, όταν είχες καλέσει εσύ τον αντιπεριφερειάρχη στα γραφεία του Παναρκαδικού για να τον βραβεύσεις...Δεν είναι μόνο το προσωπικό μας ψώνιο για προβολή, αλλά το τί είναι σωστό και πρέπον...Κάνε λίγο κράτει λοιπόν και ξεπέζεψε από το καλαμάκι...Και την άλλη φορά, να αφήνεις να μιλάει και 'κανας άλλος...Τί ρόλο βαράει δηλαδή ο πρόεδρος; Της γλάστρας;

Όταν πας για να βραβεύσεις κάποιον ακόμα και στο δικό του χώρο, εσύ θα προλογισεις και όχι ο οικοδεσπότης που θα βραβευτεί. Δηλαδή να μίλαγε ο Γιαννακουρας να πει τι; Ότι ήρθε η διοίκηση του Παναρκαδικου να με βραβεύσει; Όσο για το αν η ομάδα πάει σουμπιτη το τοπικό μη βιάζεσαι γιατί θα στενοχωρεθείς . Αλλά και να πέσει, τα λεφτά, αν διαθέτεις το μυαλουδακι να καταλάβεις αυτά που διαβάζεις και ακους, αφορούν σε έργα που έπρεπε να έχουν γίνει στο γήπεδο εδώ και χρόνια και τα περισσότερα εκ των οποίων έχουν να κάνουν με την ασφάλεια και την υγεία των αθλητών που καλούνται να παίξουν σ' αυτό. Εκτός βέβαια αν αυτά είναι ψιλά γράμματα για σένα... Γι αυτό μαζεψου και άσε τις εξυπνάδες ξερολα που δεν έχεις άλλη δουλειά να κάνεις από το να κάθεσαι και να βγάζεις το κόμπλεξ σου σε οτιδήποτε...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.