Ο Παναρκαδικός στο PES 2020 με την φωνή του Γεωργούντζου (vid)

Ο Παναρκαδικός στο PES 2020 με την φωνή του Γεωργούντζου (vid)

Νοέμβριος 07, 2019 - 10:02
0 σχόλια

Σωτήρης Γεωργούντζος σε ρόλο Χρήστου Σωτηρακόπουλου με τον δικό του πάντα τρόπο στο PES 2020 τερματίζει τα ντεσιμπέλ και δημιουργεί ένα έπος για το γνωστό ποδοσφαιρικό παιχνίδι του Playstation.

Στο νέο τους βίντεο λοίπον η ομάδα του gameworld.gr για το PES 2020 δημιούργησαν το απόλυτο cross-over επεισόδιο με τον Σωτήρη Γεωργούντζο να μεταδίδει παιχνίδια της Καλαμάτας από την Γ' Εθνική που έμειναν από τις περιγραφές του στην ιστορία με θεικές ατάκες και έξαλλους πανηγυρισμούς.

Ανάμεσα στις ομάδες είναι και ο Παναρκαδικός ενώ υπάρχει και το σήμα του με το ένδοξο τριφύλλι που παίζει σε γραφικό έναρξης αγώνα κόντρα στην Αχαική με τον Καλαματιανό γνωστό δημοσιογράφο να δίνει ένα μοναδικό ρεσιτάλ.

Οι συντελεστές ένωσαν την φωνή του Σωτήρη Γεωργούντζου με το παιχνίδι με το αποτέλεσμα να είναι εξαιρετικό σε μια απόλυτη troll στιγμή!

* Θα πρέπει να επισημάνουμε πως μιλάμε για χιουμοριστικό βίντεο από την ομάδα του gameworld.gr και δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα του PES 2020.

Ειδήσεις: 
Video: 

Ο Σωτήρης Γεωργούντζος περιγράφει στο PES 2020


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.