Ο Παναρκαδικός εύχεται καλή χρονιά (vid)

Ο Παναρκαδικός εύχεται καλή χρονιά (vid)

Δεκέμβριος 31, 2016 - 16:50
1 σχόλια

Ο Παναρκαδικός αποτελεί μία από τις πιο σταθερές δυνάμεις στην Γ’ Εθνική κατηγορία και για μία ακόμα χρονιά δείχνει να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα και να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Το 2016 αποτελεί χρονιά σταθμό για την νεότερη ιστορία του τριφυλλιού καθώς το αρχικό πείραμα της συνεργασίας με τον Αστέρα Τρίπολης απέδωσε πολύ καλά και έτσι οι πράσινοι έχουν περάσει για τα καλά σε μια νέα εποχή με τις φιλοδοξίες συνεχώς να ανεβαίνουν.

Η ιστορική ομάδα της Τρίπολης στο περσινό πρωτάθλημα κατάφερε να σταθεί άκρως ανταγωνιστική και να τερματίσει στην δεύτερη θέση έχοντας ως κέρδος την αξιοποίηση Αρκάδων ποδοσφαιριστών αλλά και νεαρών παιδιών που προέρχονταν από τα τμήματα ακαδημιών του Αστέρα Τρίπολης.

Η φετινή σεζόν βρίσκει ξανά το τριφύλλι να έχει πολύ καλή παρουσία στο πρωτάθλημα του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας όντας στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας έχοντας πετύχει σημαντικές νίκες και μεγάλα αποτελέσματα παραμένοντας το καμάρι της Τρίπολης.

Λίγες λοιπόν ημέρες πριν από το τέλος του 2016 και τον ερχομό του νέου έτους Λάζαρος Βελισσάρης και Γιώργος Αρώνης από την πλευρά των ποδοσφαιριστών και Γιώργος Μανέλης από το προπονητικό επιτελείο μιλούν στην κάμερα του ArcadiaPortal.gr για την σεζόν που φεύγει, για αυτή που έρχεται με τις προσδοκίες που την ακολουθούν, για τους στόχους της ομάδας ενώ στέλνουν και τα δικά τους μυνήματα προς τους φιλάθλους αλλά και ευχές ενόψει των εορτών.

Ο Λάζορος Βελισσάρης αναφέρθηκε στην άτυχη περσινή χρονιά γι’ αυτόν και στην επιστροφή του και πάλι στην ομάδα εκφράζοντας την αισιοδοξία του ότι η νέα χρονιά μπορεί να δώσει στον Παναρκαδικό ότι δεν μπόρεσε να έρθει την προηγούμενη σεζόν ενώ ευχήθηκε χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλο τον κόσμο.

Ο Γιώργος Αρώνης μίλησε για την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στον Παναρκαδικό τα τελευταία χρόνια έχοντας σταθεροποιήσει την ομάδα ως μία παραδοσιακή δύναμη της κατηγορίας, ευχαρίστησε και ζήτησε την συμπαράσταση των φιλάθλων και ευχύθηκε και αυτός με την σειρά του καλή χρονιά σε όλους.

Τέλος ο Γιώργος Μανέλης μίλησε σχετικά με το νέο του ρόλο αυτό του γυμναστή τερματοφυλάκων και του προπονητή της παιδικής ομάδας τονίζοντας την προσπάθεια αναβάθμισης των ακαδημιών του συλλόγου δηλώνοντας παράλληλα την πεποίθηση του για ανάλογη συνέχεια της πρώτης ομάδας ενώ δεν παρέλειψε να δώσει τις ευχές του για το νέο έτος.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Ο Παναρκαδικός εύχεται καλή χρονιά


Υπάρχει 1 Σχόλιο

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ πρώτα στους ποδοσφαιριστές της αγαπημένης μας ομάδας ,στη διοίκηση και στους φιλάθλους.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.