Ο Παναρκαδικός άτυπος Κυπελλούχος Αρκαδίας

Ο Παναρκαδικός άτυπος Κυπελλούχος Αρκαδίας

Ιούνιος 11, 2020 - 18:12
0 σχόλια

Με έναν ιδιαίτερα ασυνήθιστο και πρωτοφανή για τα δεδομένα τρόπο ολοκληρώθηκε το τυπικό σκέλος της διαδικασίας του εφετινού Κυπέλλου Αρκαδίας με την κλήρωση ανάμεσα στον Παναρκαδικό και την Τεγέα τις δύο φιναλίστ ομάδες του τελικού.

Ως γνωστών έπειτα από την σχετική απόφαση της Επιτροπής Κυπέλλου της ΕΠΟ ο εφετινός Κυπελλούχος όπως συνέβη και σε όλους τους άλλους νομούς της χώρας μας δεν βγήκε από τον αγωνιστικό χώρο αλλά από την διαδικασία της κλήρωσης.

Έτσι λοιπόν πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 11 Ιουνίου στα γραφεία της ΕΠΣ Αρκαδίας παρουσία εκπροσώπων των δύο ομάδων του Σάββα Σίδηρη και του Δημήτρη Σίδερη εκ μέρους της Εξελεγκτικής Επιτροπής του Παναρκαδικού και του Σούλη Τσιπιανίτη, Γιάννη Κωνσταντόπουλου, Γιάννη Χασάπη και Ηλία Δελή από πλευράς Τεγέας η κλήρωση για την ανάδειξη της νέας Κυπελλούχου ομάδας έστω και με τον τρόπο αυτό για την αγωνιστική σεζόν 2019-2020.

Η κληρωτίδα έβγαλε Κυπελλούχο Αρκαδίας και εκπρόσωπο στο Κύπελλο Ελλάδος από την ΕΠΣ του νόμου μας την ομάδα του Παναρκαδικού.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.