Ο Παναγιώτης Κελεσίδης παρουσιάζει την αυτοβιογραφία του στην Τρίπολη

Ο Παναγιώτης Κελεσίδης παρουσιάζει την αυτοβιογραφία του στην Τρίπολη

Ιούνιος 25, 2018 - 10:21
0 σχόλια

''Το Λιοντάρι του Θρύλου'' έρχεται στην Τρίπολη

Ένα από τα ιερά τοτέμ του Ελληνικού ποδοσφαίρου ο Παναγιώτης Κελεσίδης έρχεται στην Τρίπολη για να παρουσιάσει το βιβλίο της αυτοβιογραφίας του με τίτλο ''Το Λιοντάρι του Θρύλου'' την Τετάρτη 27 Ιουνίου στις 19:30 στην αίθουσα συνεδριάσεων του ξενοδοχείου ''Μέναλον''.

Ο Παναγιώτης Κελεσίδης αποτελεί έναν από τους κορυφαίους τερματοφύλακες στην ιστορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου, έναν αθλητή που έγινε ίνδαλμα και έμπνευση και έγραψε την δική του ιστορία τόσο με την φανέλα του Ολυμπιακού όσο και με της Εθνικής Ελλάδος για σχεδόν 3 δεκαετίες.

''Το Λιοντάρι του Θρύλου'' έρχεται στην Τρίπολη σε μια εκδήλωση γεμάτη συγκίνηση και εκπλήξεις για να θυμηθούν οι παλιότεροι τις μεγάλες θρυλικές στιγμές του Παναγιώτη Κελεσίδη αλλά και να μάθουν οι νεότεροι μέσα από το ταξίδι της ζωής του ποιος είναι αυτός ο σπουδαίος Έλληνας παλαίμαχος πια τερματοφύλακας.

Γεννημένος στις Σέρρες το 1950 ο Παναγιώτης Κελεσίδης έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στον  Πανσερραϊκό αγωνιζόμενος στην ομάδα της πατρίδας του από το 1966 έως και το 1972 κάνοντας συνολικά 26 συμμετοχές.

Το καλοκαίρι του 1972 έρχεται η μεγαλύτερη πρόκληση στην ποδοσφαιρική διαδρομή του Παναγιώτη Κελεσίδη, η ομάδα που θα του απογειώσει την καριέρα, θα πάρει και θα δώσει πολλά και θα λατρευτεί από τον φίλαθλο κόσμο ολόκληρης της χώρας. Ο Παναγιώτης Κελεσίδης είναι το ''λιοντάρι'' κάτω από τα δοκάρια του Ολυμπιακού με τον οποίο αγωνιζόμενος μέχρι και το 1979 κατέκτησε 3 πρωταθλήματα και 2 κύπελλα Ελλάδος.

Στην συνέχεια μετά τον Ολυμπιακό έρχεται η Προοδευτική όπου ο Παναγιώτης Κελεσίδης αγωνίζεται στην ομάδα του Κορυδαλλού για 3 χρόνια από το 1979 έως και το 1982 κλείνοντας έτσι την μεγάλη ποδοσφαιρική του καριέρα.

Επίσης, ο Παναγιώτης Κελεσίδης εκτός από την πορεία του σε Πανσερραϊκό, Ολυμπιακό και Προοδευτική υπήρξε και διεθνής ποδοσφαιριστής για 6 χρόνια (1973-1979) φορώντας το Εθνόσημο στο στήθος.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.