Ο Παναγιώτης Κατσαρός υποψήφιος με τη «Νέα Τρίπολη» και τον Γιάννη Σμυρνιώτη

Ο Παναγιώτης Κατσαρός υποψήφιος με τη «Νέα Τρίπολη» και τον Γιάννη Σμυρνιώτη

Μάιος 04, 2019 - 10:04
0 σχόλια

Στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές του Μαΐου του 2019 θα είναι μαζί μας, υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Τρίπολης, στη Δημοτική Ενότητα Τρίπολης , ένας ακόμα νέος άνθρωπος που επέλεξε να επιστρέψει στην Τρίπολη και την Αρκαδία για να δραστηριοποιηθεί  στον πρωτογενή τομέα, ο Παναγιώτης Κατσαρός. 

Ο Παναγιώτης Κατσαρός, του Σάββα και της Αθανασίας, γεννήθηκε στην Τρίπολη το 1979. 

Ασχολήθηκε με τον στίβο, στο αγώνισμα της δισκοβολίας, όπου ως Πανελληνιονίκης και μέλος της Εθνικής Ομάδας, συμμετείχε σε διεθνείς συναντήσεις

Στη διάρκεια της πορείας του στο αθλητισμό κατέκτησε  μετάλλια σε πανελλήνιους και διεθνείς αγώνες ενώ είχε την τιμή  μεταφέρει την ολυμπιακή φλόγα, στην πορεία της προς τους Ολυμπιακούς Αγώνες της  Ατλάντα, το 1996.

Το 1997 αποφοίτησε από το Τεχνικό Επαγγελματικό Λύκειο Τρίπολης  και κατόπιν φοίτησε σε Σχολή Νοσηλευτικής με ειδικότητα τις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας. 

Το 2002 κατατάχθηκε στον Στρατό Ξηράς ως επαγγελματίας οπλίτης, τελείωσε με άριστα όλα τα σχολεία του όπλου του και πήρε όλες τις προβλεπόμενες από το θεσμό προαγωγές . 

Το 2015 αποχώρησε αυτοβούλως από τις Ένοπλες Δυνάμεις, επέστρεψε στην Τρίπολη  όπου και ασχολείται πλέον επαγγελματικά  με την Μελισσοκομία.

Παναγιώτη, σε ευχαριστούμε για την απόφασή σου να είμαστε μαζί στον αγώνα να πάμε το  Δήμο Τρίπολης ΞΑΝΑ ΜΠΡΟΣΤΑ και σου ευχόμαστε καλή επιτυχία.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.