Ο Παλαιόπυργος τίμησε τον Billy Goat για την προσφορά του (photos&video)

Ο Παλαιόπυργος τίμησε τον Billy Goat για την προσφορά του (photos&video)

Αύγουστος 30, 2014 - 10:54
0 σχόλια

Η μεγάλη γιορτή των Παλαιοπυργιωτών την Πέμπτη 28 Αυγούστου επεφύλασσε πολλές εκλήξεις στους παρευρισκόμενους.

Ο Σύλλογος Παλαιοπυργιωτών Τρίπολης διοργανώσε μία μοναδική εκδήλωση για να τιμήσει τον κ. Σιάνη για την προσφορά του στο χωριό όλα αυτα τα χρόνια. Ο κ. Σιάνης είναι ιδιοκτήτης του Billy Goat Tavern η οποία είναι μια από τις πιο διάσημες αλυσίδες εστιατορίων που βρίσκονται στο Σικάγο, η οποία έχει μακρά ιστρορία και παράδοση.

Σε μία σεμνή τελετή ο σύλλογος ευχαρίστησε τον κ. Σιάνη για την προσφορά του στο χωριό όλα αυτά τα χρόνια χαρίζοντας του μία αναμνηστική πλακέτα για να μην ξεχνά το χωριό του, αλλά και τους ανθρώπους του που τόσο πολύ τον αγαπάνε.

Η εκδήλωση έγινει τιμής ένεκεν στον Sam Sianis ο οποίος με όποιον τρόπο μπορεί, βοηθά τους συγχωριανούς του όπου και αν το χρειαστούν, βρίσκοντας τους ακόμα και δουλειά στο Σικάγο.

Ο κ. Σιάνης φανερά συγκινημένος από αυτή την ευγενική πράξη δέχτηκε την πλακέτα και μίλησε για το αγαπημένο του χωριό τον Παλαιόπυργο, το οποίο και πάντα έχει μέσα στην καρδιά του. Τέλος ο κ. Σιάνης χάρισε και αυτός με την σειρά του ένα δημοτικό τραγούδι στους φίλους και συγχωριανούς του.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Βράβευση στον Billy Goat


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.