Ο Πρόεδρος, το απορριμματοφόρο και πρωτοκλασάτα μαχαιρώματα

Ο Πρόεδρος, το απορριμματοφόρο και πρωτοκλασάτα μαχαιρώματα

Σεπτέμβριος 28, 2015 - 13:00
3 σχόλια

Φίλοι μου, γεια σας, γεια σας! Τι κάνετε, πώς είστε μετά τις τελευταίες αλλαγές στη χώρα;; Αλλά, θα μου πείτε, τι αλλαγές έγιναν; Τίποτα, απλά άλλαξε ο Μανωλιός κι έβαλε τα ρούχα του αλλιώς!

Οι εκλογές ήρθαν και πέρασαν. Και μπορεί να ήταν γενικά ήσυχα τα πράγματα λόγω λίστας, ωστόσο ο αγώνας για το βουλευτιλίκι είναι αγώνας διαρκείας και λίστες δεν κοιτά!

Άλλοι ήρθαν και άλλοι έφυγαν στον ΣΥΡΙΖΑ. Όμως, αυτοί που έφυγαν, άφησαν πίσω τους... άδειους χώρους και ανειλημμένες υποχρεώσεις. Εδώ και δέκα μήνες, σου λέει, απλήρωτο το νοίκι στα γραφεία! Κυριολεκτικά μαύρη πέτρα πίσω του έριξε ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ -και φεύγοντας δεν έκλεισε την πόρτα!

Κουίζ: Ποιος υποψήφιος βουλευτής χαρακτήριζε «πασόκο» τον αντίπαλό του στα πηγαδάκια; Και ξεστόμισε πολλά άλλα ανομολόγητα, εντελώς ανάρμοστα, θου Κύριε, κάνοντας κομμάτια το μήνυμα ενότητας που ιδρωκόπησε ο υπηρεσιακός για να περάσει;..

Ψύλλοι στα αφτιά μου μπήκανε, ότι τώρα που τελείωσαν τα ταρατατζούμ και οι παρελάσεις, τα πυροτεχνήματα και οι επίσημες επισκέψεις, ντράβαλα θα έχει με τους εργαζομένους ένας πρόεδρος που δεν απαντά και τα τηλέφωνα κοιτά. Νεότερα πολύ σύντομα, και... καλά ξεμπερδέματα!

Ξεκινάω κι εγώ το πρωί της Κυριακής να πάω τη βόλτα μου και τι να δω, όχημα του δήμου έπεσε μούρη με μούρη με τον Πάκη. Και τι όχημα ήταν αυτό; Μα, το γνωστό σε όλους απορριμματοφόρο, που από τη μία λωρίδα του δρόμου αυτό μάζευε σκουπίδια κι από την άλλη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κατέφθανε στην πόλη. Απορρίμματα – Πάκης σημειώσατε 2!

Δεν μπορώ να πω, πολύ ωραίες οι εκδηλώσεις στην πόλη, αλλά ένας έκλεψε πάλι την παράσταση: ο σκύλος που για ακόμη μία φορά θέλησε να τιμήσει την Επέτειο της Άλωσης και παρέλασε δίπλα στους φίλους του τους φαντάρους! Πάντως οι τετράποδοι φίλοι μας έδωσαν ηχηρό «παρών» στις εκδηλώσεις, αφού ήταν πάντα εκεί είτε κοιμισμένοι είτε ξύπνιοι... Του χρόνου λέω να τους δώσουμε και μία ταμπέλα «ΑΔΕΣΠΟΤΑ» και να παρελάσουν όπως όλοι οι άλλοι, παραταγμένοι και με βήμα!

Φαίνεται ότι το ξύδι έκανε καλό στον Τέρενς και τα ξέχασε όλα. Μετά τα νεύρα και τις «θερμές» δηλώσεις ξανάρθε με τιμές και συνέφαγε στο ίδιο τραπέζι με τον Πετράν. Η Άλωση να τους ένωσε ή ο Πάκης;

Και τώρα που το θυμήθηκα, ο Πετράν πού ήταν στην παρέλαση; Σαν τον φτωχό συγγενή τον είχαν στη θέση που του έδωσαν… Άραγε η θέση του ήταν εκεί ή πάνω στην εξέδρα και τον εκτόπισαν;;;

Στα λαμπερά εκείνα εγκαίνια βγήκε και η χολή για την «και καλά» ποιότητα της πόλης. Σε κάθε εγκαίνια το θυμούνται αλλά στις εκδηλώσεις είναι απόντες!

Τελικά η ομάδα είναι μόνο για τα Ευρωπαϊκά παιχνίδια και για τα άλλα τίποτα;; Σε κάθε ευρωπαϊκό αγώνα γεμάτα τα δημοσιογραφικά, στους άλλους αγώνες ελάχιστοι, μετρημένοι στα δάχτυλα του ενος χεριού. Τα έχω ξαναπεί και τα λέω πάλι γιατί φαίνεται ότι κάποια πράγματα ποτέ δεν αλλάζουν...

ΥΓ: Τελικά, το πρωτόκολλο τι ορίζει για την ενδυμασία μπροστά στον ΠτΔ; Συνολάκι ή χίπικο λουκ με τη φρεντιά στο χέρι;

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

Ο Δήμος ξέχασε να καθαρίσει & να πλύνει την πλατεία Βαλτετσίου & τους περιμετρικούς δρόμους μετά την λαϊκή αγορά του Σαββάτου. Γενικώς έχουμε μια βρώμικη πόλη. Γιατί ?

Καλός ο Μαρκόπουλος , αλλά μήπως έπρεπε να έχει προσαρμόσει το ρεπερτόριό του για την Αλωση της Τρίπολης? Στο τέλος νόμισα ότι βρισκόμουν στην Εξοδο του Μεσολογγίου. Ας πεί κάποιος στον Λεμπέση, φίλο του Βρέντα, ότι πληρώνουμε που πληρώνουμε μεγαλα ποσά κάθε φορά για ότι μας φέρνει, ας προσέχει τουλάχιστον το περιεχόμενο....

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.