Ο Π. Τατούλης, υποψήφιος με τη Λαϊκή Ενότητα;

Ο Π. Τατούλης, υποψήφιος με τη Λαϊκή Ενότητα;

Σεπτέμβριος 09, 2015 - 11:26
3 σχόλια

Η πληροφορία σκάει σαν βόμβα στα δημοσιογραφικά γραφεία. Π. Τατούλης, υποψήφιος με το κόμμα του Π. Λαφαζάνη στη Μεσσηνία. Τα τηλέφωνα παίρνουν φωτιά, διότι εδώ στην Πελοπόννησο έναν τον έχουμε! Έναν και... θηρίο απέναντι στον μετριοπαθή, όπως αποδείχθηκε, ΣΥΡΙΖΑ, τον οποίον όμως ο δικός μας Πέτρος χαρακτηρίζει ακραίο, ενώ πολλάκις έχει πει στις συνεδριάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου ότι η κυβέρνησή του καθιέρωσε πολιτική Σοβιέτ στην Ελλάδα.

Και, ω του θαύματος, θέτει υποψηφιότητα με τη Λαϊκή Ενότητα του Λαφαζάνη, που το τελευταίο πράγμα που υπολογίζει είναι η ευρωπαϊκή πορεία της χώρας και το ευρώ; Σε ένα κόμμα με πραγματικά ακραία χαρακτηριστικά; Ε, δεν είναι δυνατόν!

Δεν είναι δυνατόν, φυσικά. Οι πολιτικές θέσεις δεν αλλάζουν εν μια νυκτί. Δεν θα μπορούσε να μετατεθεί από το κέντρο στα τόσο αριστερά ένας πολιτικός που έχει παγιωμένες αντιλήψεις και μακρόχρονη παρουσία στην πολιτική σκηνή.

Πρόκειται περί συν-επωνυμίας και συνωνυμίας μόνο ως προς το αρχικό γράμμα του ονόματος. Ο κ. Παναγιώτης Τατούλης τάσσεται με τις δυνάμεις της Λαϊκής Ενότητας και ο κ. Πέτρος Τατούλης είναι πάντοτε περιφερειάρχης Πελοποννήσου. Ωστόσο, όπως και να το κάνουμε, μια αρχική έκπληξη ο αναγνώστης της λίστας στη Μεσσηνία τη βιώνει...

Ο Παναγιώτης Τατούλης κατάγεται από την Κυπαρισσία, είναι γεννημένος το 1989 και έχει σπουδάσει στο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα - ΤΕΙ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.


3 Σχόλια

Είπατε κι εσείς, μπας και χάσετε το θέμα και δεν το προβάλλετε πρώτοι...Αυτά μας μαράνανε...

Με τόσες κωλοτούμπες και ασυνέπεια, θεώρησα βέβαιο ότι ο Πέτρος Τατούλης πήγε με τον Λαφαζάνη. Εδώ ήτα ΕΚΚΕ. Εξωκοινοβουλευτική Αριστερά, στον Λαφαζάνη θα κωλόσει

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.