Ο Π. Τατούλης στη διεκδίκηση της προεδρίας της Νέας Δημοκρατίας

Ο Π. Τατούλης στη διεκδίκηση της προεδρίας της Νέας Δημοκρατίας

Σεπτέμβριος 22, 2015 - 12:40
9 σχόλια

Την Τρίτη το πρωί με μια λιτή ανακοίνωση η Νέα Δημοκρατία γνωστοποιεί στα μέλη της και στους ψηφοφόρους ότι εκκινεί τις διαδικασίες εκλογής νέου επικεφαλής στο κόμμα μετά την ήττα στις εκλογές της Κυριακής. Και ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης με δήλωσή του στο Πρακτορείο 104,9 φαίνεται σταθερός στην πρόθεσή του να διεκδικήσει την ηγεσία του κόμματος, ύστερα και από τις πολλές παρεμβάσεις του όλο το προηγούμενο διάστημα επάνω στην ανάγκη επανακαθορισμού του κεντροδεξιού χώρου.

Ασφαλώς και εμμένω.

Καταλαβαίνω ότι πάμε πλέον σε μια διαδικασία εξελίξεων στο θέμα, αλλά νομίζω ότι εκείνο που έχει μεγάλο ενδιαφέρον είναι οι πολιτικές παρεμβάσεις προκειμένου να αποτραπούν γεγονότα, τα οποία συμβαίνουν μετά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Τατούλης.

Ως προς το αν το γεγονός ότι δεν είναι βουλευτής συνιστά κώλυμα για την υποψηφιότητά του, σημείωσε: «Υπάρχουν χίλιοι τρόποι για να αντιμετωπίσεις αυτό το πρόβλημα. Εκείνο που νομίζω ότι αυτή τη στιγμή έχει ανάγκη περισσότερο από καθετί η Νέα Δημοκρατία είναι ο επανακαθορισμός των ορίων και των απόψεών της πάνω σε κρίσιμα θέματα».

Να υπενθυμίσουμε ότι ύστερα από το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος της 5ης Ιουλίου ο κ. Τατούλης είχε προβεί σε μια δήλωση όπου ήδη φανέρωνε τις προθέσεις του, αλλά και τις απόψεις του για το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας:

«Ο μεγάλος χώρος της πατριωτικής, δημοκρατικής και δημιουργικής παράταξης δεν κατάφερε να πείσει και κυρίως δεν κατάφερε να παρουσιάσει πειστική πρόταση. Οφείλουμε να αναλάβουμε πρωτοβουλίες για την ανάταξη του, προτάσσοντας πάντοτε το συμφέρον της χώρας και το καλύτερο αύριο των Ελληνίδων και των Ελλήνων. Σε αυτήν την διεκδίκηση βρίσκομαι στην πρώτη γραμμή. Το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος δεν μπορεί κανένας να το αμφισβητήσει και αποτελεί μια ιστορική απόφαση, την οποία ο πρωθυπουργός οφείλει να αξιοποιήσει στην κατεύθυνση που ο ίδιος έχει προσδιορίσει. Ως μοχλό πίεσης δηλαδή, για μια καλύτερη συνολική συμφωνία που θα εξασφαλίζει επόμενη ημέρα για την χώρα αυστηρά εντός του ευρωπαϊκού οικοδομήματος».

Ειδήσεις: 

9 Σχόλια

Μετά την Πελοπόννησο του «μύθου», τώρα και η προεδρία του «μύθου»...Πολύς μύθος έπεσε...Ίσως γιατί είναι πολλά τα ανοιχτά στόματα από κάτω και τον χάφτουν εύκολα...

Είναι όπως το, δώσε αέρα στο χωριάτη να ανέβει στο κρεβάτι. Θα βρει δουλειά και ο λαζόπουλος!!!

ΜΟΝΟ Ο ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ? ΤΟΥΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΟΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΕΣ !

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.