Ο Ορχομενός μετράει αντίστροφα

Ο Ορχομενός μετράει αντίστροφα

Φεβρουάριος 24, 2017 - 20:03
0 σχόλια

Η αντίστροφη μέτρηση για τους επαναληπτικούς αγώνες του κυπέλλου Αρκαδίας έχει ξεκινήσει καθώς το απόγευμα του Σαββάτου 24 Φεβρουαρίου θα γίνουν γνωστοί οι δύο φιναλίστ του φετινού τελικού.

Η ανυπομονησία για τις αναμετρήσεις στις ομάδες είναι κάτι παραπάνω από φανερές που η κάθε μία για τους δικούς της λόγους θέλει να βρεθεί στον φετινό τελικό του κυπέλλου Αρκαδίας.

Μία από αυτές είναι και ο Ορχομενός ο οποίος το απόγευμα της Παρασκευής λίγες ώρες πριν από τον επαναληπτικό ημιτελικό του κυπέλλου Αρκαδίας με τον Πανιώνιο ανέβασε στην επίσημη σελίδα του στον facebook μια ιδιαίτερη φωτογραφία που μετράει αντίστροφα για την σέντρα του αγώνα και ένα ξεχωριστό μήνυμα ενόψει του παιχνιδιού.

Αναλυτικά

Η ομάδα μας είναι έτοιμη για την μεγαλύτερη αγωνιστική πρόκληση στην ιστορία της. 

Ένας αγώνας απομένει ώστε να βρεθεί για πρώτη φορά στο μεγάλο τελικό του κυπέλλου Αρκαδίας. Διεκδικητής του ίδιου εισιτηρίου, που οδηγεί στον τελικό, θα είναι ο Πανιώνιος Μεγαλόπολης τον οποίο φιλοξενούμε αύριο στην έδρα μας. 

Με σύμμαχο το κόσμο μας και το θετικό αποτέλεσμα του πρώτου ημιτελικού (0-1), ευχόμαστε, αύριο να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την μεγάλη πρόκριση.
Αύριο σας θέλουμε δίπλά μας.

Αύριο όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο... ΛΕΒΙΔΙ !!!

Ορχομενός Λεβιδίου - Πανιώνιος Μεγ/πολης

Σάββατο 25/2/17

Ώρα 14:30

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.