O Ορχομενός γράφει ιστορία, το Λεβίδι πανηγυρίζει (vid)

O Ορχομενός γράφει ιστορία, το Λεβίδι πανηγυρίζει (vid)

Φεβρουάριος 25, 2017 - 18:38
1 σχόλια

Ο Ορχομενός είναι στον τελικό κυπέλλου Αρκαδίας για πρώτη φορά στην ιστορία του και το Λεβίδι πανηγυρίζει μία μεγάλη επιτυχία για την ομάδα του έπειτα από ένα συναρπαστικό ημιτελικό κόντρα στον Πανιώνιο Μεγαλόπολης.

Η αναμέτρηση κάτι παραπάνω από συγκλονιστική με την αγωνία να χτυπά κόκκινο. Ο Πανιώνιος κατάφερε να προηγηθεί στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου και να στείλει το παιχνίδι στην παράταση. Εκεί μίλησε η καρδιά των ποδοσφαιριστών του Λεβιδίου. Μια προσπάθεια από τα δεξιά του Ντρέου και ένα πόδι αντιπάλου ήταν αρκετά για να στείλουν τον Ορχομενό στον έβδομο ουρανό και να διαμορφώσουν το τελικό 1-1.

Η λήξη του αγώνα λύτρωση για τους ανθρώπους του Λεβίδιου με το ξέσπασμα πανηγυρισμών από ποδοσφαιριστές και εξέδρα να είναι ανεπανάληπτο. Μια αγκαλιά οι ποδοσφαιριστές και τα αναμενόμενα όλε στην κερκίδα και ασφαλώς το θερμό χειροκρότημα από τους φιλάθλους της ομάδας.

Η σκυτάλη στα πράσινα αποδυτήρια που πλυμμηρίζουν από χαρά και συγκίνηση. Ποδοσφαιριστές, προπονητικό επιτελείο και διοίκηση μια αγκαλιά πανηγυρίζουν με όλη τους την δύναμη την ιστορική αυτή στιγμή που έγραψαν για την ομάδα τους και δίνουν ραντεβού για τον μεγάλο τελικό.

Το φετινό όμορφο παραμύθι του Ορχομενού συνεχίζεται. Για πρώτη φορά σε τελικό κυπέλλου Αρκαδίας. Το Λεβίδι πανηγυρίζει…

Δείτε το βίντεο με τους πανηγυρισμούς από την λήξη του αγώνα και τα αποδυτήρια του Ορχομενού Λεβιδίου.

Ειδήσεις: 
Video: 

Arcadia Portal.gr Ο Ορχομενός στον τελικό κυπέλλου Αρκαδίας


Υπάρχει 1 Σχόλιο

βαλτε το γκριτζεπη στον τελικο μπορει να το παρετε στο λεβιδι το κυπελο σας παει τρενο απο την αρχη του θεσμου

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.