Ο Οικουμενικός Πατριάρχης κάνει έκκληση για νηφαλιότητα και αυτοσυγκράτηση

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης κάνει έκκληση για νηφαλιότητα και αυτοσυγκράτηση

Φεβρουάριος 03, 2018 - 11:45
5 σχόλια

Ο επικεφαλής της Ορθόδοξης Εκκλησίας με αφορμή τις συζητήσεις για το ονοματολογικό της ΠΓΔΜ, ζητά από όλους τους ενδιαφερόμενους να επιδείξουν νηφαλιότητα «ώστε να αντιμετωπισθεί το κρίσιμο και λεπτό αυτό θέμα, ειρηνικά και με σύνεση».

Αναλυτικά η δήλωσή του αναφέρει:  
Τό Οἰκουμενικόν Πατριαρχεῖον, ὡς ἡ Μητέρα Ἐκκλησία ὅλων τῶν Ὀρθοδόξων Ἐκκλησιῶν τῆς Βαλκανικῆς, ἐξ ἀφορμῆς τῶν συζητήσεων γιά τό θέμα τοῦ ὀνόματος τῆς FYROM, κάνει ἔκκληση πρός ὅλους τούς ἐνδιαφερομένους γιά νηφαλιότητα καί αὐτοσυγκράτηση, ὥστε νά ἀντιμετωπισθῇ τό κρίσιμο καί λεπτό αὐτό θέμα εἰρηνικά καί μέ σύνεση.

Φανάρι, 2 Φεβρουαρίου 2018.


5 Σχόλια

Για την σφαγή των γυναικοπαίδων Κούρδων, ο Βαρθολομαίος ευλόγησε τα Τουρκικά Στρατεύματα και ευχήθηκε μαχητικότητα και καλή δύναμη. Για την Μακεδονία μας (ονοματολογικό , λέει το τραή) ζητά νηφαλιότητα.................

Και που να διαβασετε και την ομιλια του κατα την ενθρονιση του οταν αποκαλεσε τους Ελληνες επαναστατες ξεβρακωτους.Ρε καλα εκανε οΧριστοδουλος τοτε που ζουσε οταν προσπαθησε να τον στριμωξει.Αλλα τοτε βγηκαν καποια παπαγαλακια και τον κατεκριναν.

τώρα πέφτετε από τα σύννεφα με τον πατριάρχη εφεδροι αξιωματικοί στον τουρκικό στρατό πόσοι έλληνες, μπορούν να γίνουν; όταν τα έλεγαν παλιά γι'αυτόν λέγανε ότι ήταν συκοφαντίες και γραφικότητες

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.