Ο Οδυσσέας, η Μαριλίζα και το λάθος του Παπαζαχαρία

Ο Οδυσσέας, η Μαριλίζα και το λάθος του Παπαζαχαρία

Αύγουστος 30, 2018 - 13:34
8 σχόλια

Με μια ανάρτηση σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης ο πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας Τάσος Παπαζαχαρίας σχολιάζει την εμφάνιση τόσο του βουλευτή Αρκαδίας με τη Δημοκρατική Συμπαράταξη Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου στον ΑΝΤ1 όπου κλήθηκε να σχολιάσει τη μεταπήδηση της κυρίας Μαριλίζας Ξενογιαννακοπούλου στην κυβέρνηση όσο και του κ. Σταϊκούρα, ο οποίος καταφέρθηκε εναντίον της άλλης... μεταπήδησης στην κυβέρνηση, της κυρίας Παπακώστα από τη Νέα Δημοκρατία. Τόσο ο κ.. Κωνσταντινόπουλος όσο και ο κ. Σταϊκούρας σχολίασαν δυσμενώς την πολιτική απόφαση των δύο γυναικών.

Ο κ. Παπαζαχαρίας ούτε λίγο ούτε πολύ στην ανάρτησή του παρουσιάζει τον κ. Κωνσταντινόπουλο και τον κ. Σταϊκούρα να «κλαίνε» που έχασαν τα κόμματά τους δύο τόσο ικανά στελέχη. Μόνο που η κυρία Ξενογιαννακοπούλου δεν έφυγε χθες από το ΠαΣοΚ, ούτε ο κ. Κωνσταντινόπουλος άλλαξε γνώμη για το πολιτικό της ποιόν με την ανακοίνση του ανασχηματισμού.

Η πραγματικότητα, λοιπόν, είναι άπως διαφορετική και για ακόμα μία φορά ο πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής προσπαθεί να δημιουργήσει εντυπώσεις.

Γράφει ο κ.Παπαζαχαρίας:

Κωνσταντινόπουλος ΚΙ.ΝΑΛ και Σταϊκούρας Ν.Δ στον ΑΝΤΕΝΑ, όπως και ο Ψαριανός στον ΣΚΑΪ, κλαίνε τώρα ομαδικά για Ξενογιαννακοπούλου και Παπακώστα!
Τώρα βρίσκουν χίλια δυο κακά για τη κάθε μία! 
Όταν όμως ήτανε δικιες τους σταζανε μέλι από το στόμα τους!
Παιδιά μη κάνετε έτσι! Θα σας περάσει!!!

 

Και πρέπει να θυμίσουμε ότι ο κ. Κωνσταντινόπουλος από το 2016 έχει σαφή άποψη για τη Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου και μόνο... μέλι δεν στάζει το στόμα του... Τον Οκτώβριο του 2016, ο βουλευτής Αρκαδίας είχε αναφέρει για το «κάλεσμα» της κυρίας Ξενογιαννακοπούλου από τον ΣΥΡΙΖΑ (δείτε ΕΔΩ):

Η κυρα-Μαριλίζα: 30 χρόνια υψηλόμισθη διορισμένη από το ΠΑΣΟΚ στις Βρυξέλλες, Υπουργός, Βουλευτής, Ευρωβουλευτής, Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ. Εκείνου του ΠΑΣΟΚ, που ο ΣΥΡΙΖΑ λέει ότι κατέστρεψε τη χώρα. Από προχθές η Μαριλίζα μας «καλεί» να πάμε στο ΣΥΡΙΖΑ και στον κ. Τσίπρα. Ελπίζω για τέτοιο ξεφτιλίκι να της βρει ο Αλέξης μία καρεκλίτσα στο Υπουργικό… Υφυπουργός τουλάχιστον;

Η καρεκλίτσα.. δόθηκε αλλά το στόμα του κ. Κωνσταντινόπουλου εδώ και χρόνια δεν στάζει μέλι για την κυρία Ξενογαννακοπούλου.

 


8 Σχόλια

Για τα χρέη και το ΑΦΜ ΠΑΣΟΚ κάτι θα ξέρει η Γραμματέας Μαριλίζα, ε συντρόφια όχι;

ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΌΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΓΥΡΟΛΟΓΩΝ ΤΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ..... ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΕΛΠΙΔΑ ΜΑΣ???

Δεν ξέρω τι λέτε εσείς αλλά η Μαριλίζα και ο μπαρμπαΦώτης σήμερα, ο Κουναλάκης, ο Κοντογιαννόπουλος, ο ντόπιος Σεχιώτης κ.λπ κ.λπ. χθες και προχθές είναι και ήταν ΤΕΡΑΣΤΙΑ πολιτικά κεφάλαια .... γυρολόγων μόνο και μόνο να "μαντρώνεται" ο κόσμος και να μην μπορεί να δει παραπέρα.... Και βέβαια αυτο τον ρόλο σήμερα τον παίζουν ολόκληρα κόμματα όπως Ποτάμια, Λεβέντες και καραμπουζουκλήδες, με πρώτους όλων τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ (μετακομίζοντας ολο το ΠΑΣΟΚ)..... Και αν τολμήσει κανείς να πάει να σηκώσει κεφάλι υπάρχει και το μαντρόσκυλο της Χρυσής Αυγής....... Με τις υγείες μας....

Μούγκα ο Πολάκης & ο ΣΥΡΙΖΑ πλέον για τα σκάνδαλα στο ΚΕΕΛΠΝΟ επί Ξενογιαννακοπούλου

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.