Ο Ντρέου έγινε «Flash» και πέτυχε την γκολάρα της νίκης του Ορχομενού (vid)

Ο Ντρέου έγινε «Flash» και πέτυχε την γκολάρα της νίκης του Ορχομενού (vid)

Οκτώβριος 05, 2019 - 20:24
0 σχόλια

Ο Ορχομενός ξεκίνησε με το δεξί της υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα της Α' Αρκαδίας παίρνοντας σπουδαία νίκη στο Λεβίδι με 2-1 επί της Δόξας Μεγαλόπολης σε ένα παιχνίδι που κρίθηκε πραγματικά στις λεπτομέρειες.

Τον Άλμπερτ Ντρέου τον γνωρίζουμε ως έναν εξαιρετικό κεντρικό μέσο ωστόσο όπως φάνηκε μπορεί να ανταποκριθεί το ίδιο καλά και σε ρόλο στόπερ καθώς όχι απλώς παίρνει βαθμό άριστα ως δίδυμο με τον Θοδωρή Μούστο αλλά είναι και αυτός που σκόραρε στο 88ο λεπτό το γκολ της νίκης της ομάδας του και μάλιστα με τρόπο εντυπωσιακό.

Η φάση που έμελε να κρίνει την αναμέτρηση ξεκινά από την άμυνα του Ορχομενού με τον Ντρέου να κλέβει την μπάλα εν συνεχεία να την αφήνει στον Τζιαννή παίρνοντας όλο το μήκος του γηπέδου σε μια τρομερή κούρσα και μάλιστα στο 88ο λεπτό έχοντας τρέξει πολύ σε όλο το παιχνίδι με τον Τζιαννή να του την σερβίρει στο κατάλληλο χρονικό σημείο και με ένα υπέροχο πλασέ έξω από την περιοχή να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της Δόξας Μεγαλόπολης.

Το γκολ αυτό του Ορχομενού αποτελεί μια άψογη συνεργασία, ένα τέλεια εκτελεσμένο transition που φέρει φαρδιά πλατιά την υπογραφή του Άλμπερτ Ντρέου που από την άμυνα που αρχικά ήταν έβγαλε κόντρα επιθεση και ολοκλήρωσε την φάση με γκολ.

Δείτε το καταπληκτικό τέρμα του Άλμπερτ Ντρέου και την Δευτέρα 7 Οκτωβρίου όλα τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις του αγώνα του Ορχομενού Λεβιδίου με την Δόξα Μεγαλόπολης στην εκπομπή "Στα Γήπεδα της Αρκαδίας".

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Η γκολάρα του Ντρέου στο Λεβίδι


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.