Ο Νίκος Τσιαμούλος για το θάνατο του Μάκη Ρατσιάτου

Ο Νίκος Τσιαμούλος για το θάνατο του Μάκη Ρατσιάτου

Δεκέμβριος 23, 2014 - 13:38
0 σχόλια

Σήμερα, Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014 «έφυγε» από κοντά μας ο Γεράσιμος Ρατσιάτος του Νικολάου. Ο γνωστός σε όλους μας Μάκης. Αντιπρόεδρος και ψυχή  του Συλλόγου Φιλικών, Μέλος του Σύριζα Αρκαδίας,  Ιδρυτικό μέλος της δημοτικής παράταξης «Τρίπολη-Αλλάζουμε τα δεδομένα», μέλος της ΑΕΚ Τρίπολης, γνήσιος Τριπολίτης και αγωνιστής. Η προσφορά του στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο είναι γνωστή και συνοδευόταν πάντοτε με  αποφασιστικότητα, δημιουργικές σκέψεις και καθαρές λύσεις. Οι αγώνες του για το κλείσιμο του “Πλατώματος”  και τη λύση της διαχείρισης των απορριμμάτων ήταν η επιβεβαίωση της προσπάθειάς του για την πρόοδο της κοινωνίας που τον εύρισκε πάντοτε θερμό συνήγορο, εργάτη ακαταπόνητο. Πάντοτε στην πρώτη γραμμή, τσαμπουκαλής και μαχητικός πάλευε για μια καλύτερη κοινωνία, μια καλύτερη ανθρώπινη ζωή με σωστά ιδανικά. Καλό ταξίδι Μακούλη , καλό παράδεισο Θείε μου καλέ, φίλε μου κολλητέ. Για όλους εμάς που σε αγαπάμε θα ζεις παντοτινά!!!

Ο Ανηψιός σου

Νίκος Τσιαμούλος

Η νεκρώσιμη ακολουθία θα γίνει την Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2014 στις 15:00 στην Αγία Αικατερίνη. Η σωρός θα βρίσκεται στον Ιερό Ναό από τις 14:00. Αντί για κατάθεση στεφάνων παρακαλούνται οι φίλοι να καταθέσουν χρήματα στο ΣΥΛΛΟΓΟ ΦΙΛΙΚΩΝ για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.